Quantitats de neu excepcionals al Pirineu aquesta Setmana Santa

La majoria de pistes d'esquí mantindran obertes les seves pistes fins Dilluns de Pasqua
La majoria de pistes d'esquí obriran per Setmana Santa. | CatalunyaDiari.cat

 

La temporada d'esquí 2016-2017 ha estat una de les millors pel que fa a la regularitat i quantitat de neu a les pistes d'esquí catalanes. Aquesta bona quantitat de neu es mantindrà durant aquesta Setmana Santa i la majoria de pistes d'esquí obriran com a mínim fins al Dilluns de Pasqua.

Les estacions d'esquí del Pirineu han viscut aquest any una temporada excepcional, una de les millors dels últims anys pel que fa a quantitat de neu acumulada a les pistes com també per la regularitat de la nevada. Tot i que l'inici va ser força dolent, a partir del gener la neu s'ha acumulat a totes les pistes i ha permès gaudir d'aquest esport fins avui. Les últimes nevades de la setmana passada augmenten encara més els gruixos de neu i permeten que durant la Setmana Santa pràcticament totes les pistes d'esquí puguin obrir amb quantitats de neu excepcionals.

 

Una de les estacions amb més quantitat de neu és la de la Masella. Aquesta estació, amb una gran part de pistes encarades a la cara nord i que per tant no reben tanta quantitat de sol, tenen uns gruixos de neu molt importants. Aquesta estació podria fins i tot plantejar-se obrir fins a finals d'aquest mes. L'any passat va aconseguir aguantar fins al dia 1 de maig. Baqueira-Beret també conserva una gran quantitat de neu i els esquiadors van trobar al voltant de 135 quilòmetres de pistes esquiables durant els dies de Setmana Santa. La Molina té previst el seu tancament el dia 16 d'abril.

Per altra banda, l'única estació que no arriba amb bones condicions per Setmana Santa és la de Tavascan. Tot i així, fins al dia 16 d'abril es mantenen activitats com el refugi, el nòrdic o els circuits de raquetes.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris