IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La tendra imatge de 4 gossos esperant el seu amo a la porta de l’hospital

Els fets van passar a Brasil el dia 9 de desembre. L’home és un sensesostre que va ingressar al centre mèdic acompanyat de la seva família, formada tan sols pels animals

Imatge dels 4 gossos esperant el seu amo a les portes de l'hospital brasiler
Imatge dels 4 gossos esperant el seu amo a les portes de l'hospital brasiler | Cris Mamprin

Imatge molt tendra la que es va poder veure a Brasil la matinada del passat dia 9 de desembre. Un home sensesostre anomenat Cèsar va ingressar a les urgències de l’hospital Regional Alto Vale de Río do Sul, al sud del país, i, per sorpresa de tothom, o es va presentar sol al centre. El pacient va venir acompanyat de la seva família més pròxima: els seus 4 gossos, que l’esperaven preocupats a les portes de l’hospital. 

Els metges es van sorprendre molt de veure aquesta situació, però sobretot Cris Mamprin, una de les treballadores del centre que, quan va saber què feien els 4 animals a l’entrada de l’hospital no va poder evitar emocionar-se i immortalitzar la imatge amb una fotografia que va penjar al seu compte de Facebook i que s’ha fet viral.

Es referma el tòpic que el gos és el millor amic de l'home
Es referma el tòpic que el gos és el millor amic de l'home | Arxiu

 

El gos, el millor amic de l’home i viceversa

Increïblement, els 4 gossos no es van moure de l’entrada del centre hospitalari i es van mantenir drets, expectants i sorprenentment pacients mentre el seu propietari estava a urgències. La mateixa dona que va immortalitzar la imatge ha explicat a la web ‘The Dodo’ les sensacions que es van viure aquella nit a l’hospital.

Una de les situacions que més va impactar a Mamprin va ser el fet que l’home, quan li van donar menjar per acompanyar la ingesta de medicines, es va guardar part de l’alimentació perquè la volia compartir amb els seus gossos un cop sortís de nou al carrer. Un fet que, segons explica la treballadora, fa sovint en Cèsar.  

«Estan molt ben cuidats, i veure’ls així, esperant a la porta, només demostra fins a quin punt en Cèsar els tracta bé i els estima», explica la dona, que afegeix que l’home és una persona «senzilla i sense luxes» que depèn sempre de les ajudes per superar la fam, el fred, el dolor que pateix i les «maldats del món».

També et pot interessar: La terrible història d’en Pincho, un gos violat i maltractat durant anys

   


Comentaris

envia el comentari