IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els veïns de l'Alt Maresme ja poden tornar a consumir aigua amb normalitat

Els treballadors de la planta potabilitzadora de Palafolls ja han pogut tornar al recinte i es pot garantir el subministrament d'aigua potable en 9 municipis, després d'hores d'incertesa

La situació millora una mica a l'Alt Maresme, on els veïns ja poden tornar a consumir aigua potable amb normalitat després d'hores d'incertesa. La planta potabilitzadora de Palafolls s'ha vist afectada pel desbordament del riu Tordera i els danys causats han obligat a desallotjar la instal·lació, raó per la qual no es podia garanti el subministrament i s'havia demanat limitar el consum d'aigua. Hores més tard, però, els treballadors han pogut tornar a entrar al recinte i aquest servei ja queda garantit. 

D'aquesta manera, els nous municipis de l'Alt Maresme, que són Palafolls, Arenys de Munt, Santa Susanna, Calella i Malgrat, Pineda, Sant Pol, Canet i Arenys de Mar, poden tornar a obrir les aixetes de casa sense perill que s'acabin les reserves previstes a la planta en cas d'avaries o contratemps. No obstant, el riu Tordera continua causant molts estralls a la zona a causa del seu cabal molt elevat i el desbordament en alguns trams. La situació continua sent de màxima alerta per la previsió de noves pluges intenses i abundants de cara a les properes hores. 


Comentaris

envia el comentari