IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

Registrat un terratrèmol de magnitud 3,6 al Pirineu de Lleida

Des de la matinada de diumenge diferents terratrèmols han afectat el Pirineu català

Epicentre del terratrèmol de magnitud 3,4 al Pirineu de Lleida | IGN

ACTUALITZACIÓ | Dilluns 20 de febrer a les 12.30 h

A les 12.09 h un nou terratrèmol s'ha registrat a la comarca de l'Alt Urgell, molt a prop de la població de Noves de Segre, segons ha informat l'Institut Geogràfic Nacional (IGN). Ha estat el més intens de la sèrie de terratrèmols registrats des de diumenge a la matinada a la zona amb una magnitud de 3,6 a l'escala de Richter i s'ha produït a una profunditat d'11 quilòmetres. El terratrèmol ha estat percebut des de diferents punts de la comarca de l'Alt Urgell.

ACTUALITZACIÓ | Dilluns 20 de febrer a les 10.30 h

Dos nous petits terratrèmols s'han registrat aquest matí de dilluns a prop de la Seu d'Urgell. Segons informa l'Institut Geogràfic Nacional (IGN), el primer s'hauria registrat a les 8.57 h al nord-oest de Noves de Segre. El sisme hauria estat d'una magnitud de 2,1 a l'escala de Richter. Poc després, a les 9.48 h, un nou sisme s'ha registrat a la mateixa zona, aquest segon amb una magnitud de 2,0 a l'escala de Richter. Segons informa Emergències de Catalunya, aquests últims sismes no han estat percebuts per la població.

Des de diumenge a la matinada una sèrie de petits terratrèmols han afectat aquesta zona del Pirineu català. El sisme més intens es va registrar durant el migdia d'ahir diumenge 19 de febrer amb una magnitud de 2,8 a l'escala de Richter. Durant la matinada de diumenge ja es va registrar un sisme de magnitud 2,5 que si va ser percebut a diferents poblacions de l'Alt Urgell.


Comentaris

envia el comentari