Rescaten dos conductors atrapats per la riuada del Ter a les comarques de Girona

Els fets han tingut lloc de matinada quan els dos vehicles s’han vist sorpresos per la crescuda de l’aigua

Imatge d'un cotxe atrapat en una inundació
Els dos vehicles han quedat atrapats a la llera del riu Ter al Baix Empordà | Arxiu

Les pluges de les últimes hores han deixat més de 100 o 200 l/m² en molts casos i això ha provocat la crescuda de rius i rieres i moltes incidències, especialment a la xarxa viària, on hi ha diverses carreteres afectades arreu del territori per inundacions, esllavissades o caiguda d’arbres. Una de les últimes incidències ha estat el rescat de dos conductors que han quedat atrapats per la crescuda del riu Ter a les comarques de Girona.

En concret, els dos vehicles s’han vist sorpresos per la riuada a la llera del Ter entre Verges i Ultramort, al Baix Empordà, la matinada d’aquest dimecres, 22 d’abril. Un dels conductors ha pogut sortir finalment pel seu propi peu, però els Bombers han hagut de rescatar a l’ocupant del segon vehicle, que ha resultat il·lès.

Segons expliquen a les xarxes socials els mateixos Bombers, que fins al lloc dels fets hi han desplaçat set dotacions, han pogut accedir fins al vehicle utilitzant la denominada ‘línia de vida’. El conductor es trobava a sobre del capó i, tot i resultar il·lès, mostrava signes d’hipotèrmia lleu. 


Comentaris

envia el comentari