Unes roques han caigut enmig de la carretera T-3225 a Cornudella de Montsant

Restablerta la circulació a l'N-260 a l'Alt Urgell després d'una esllavissada

La via ha estat tallada al trànsit durant dotze hores

La circulació per la carretera N-260 al seu pas pel terme municipal del Pont de Bar continua fent-se amb pas alternatiu  després que la via, eix principal de comunicació entre les comarques de l'Alt Urgell i la Cerdanya, es va haver de tallar dijous passat arran d'una esllavissada de roques i terra, produïda per les precipitacions registrades a la zona durant el temporal Gloria.

Dotze hores després, s'hi va habilitar en un dels carrils un pas alternatiu regulat per semàfors, mentre es treballa en l'estabilització del talús  on havien tingut lloc els despreniments.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La carretera de Sant Esteve de la Sarga estarà tancada fins al febrer

El Servei de Vies i Obres de la Diputació de Lleida ha informat aquest passat divendres que hi ha dues vies de titularitat provincial que estiguin afectades per despreniments o inundacions i es troben tallades. Es tracta de la LV-9124, que correspon a la via que uneix Guàrdia de Noguera, Moror i Sant Esteve de la Sarga en un tram de 3 km, per despreniments; i la LV-3341 entre Bellpuig i Tornabous, en un tram d'1,1 km, per inundacions.

La carretera LV-9124 estarà tancada al trànsit fins divendres dia 7 de febrer en un tram de 3 km, a l'altura de Moror, per raons de seguretat i prudència. Els tècnics expliquen que una vegada netejada la via, com que encara drena aigua per la muntanya cal esperar uns dies a què el terra i la pedra dels talussos quedin assentats per no patir un altre despreniment. Des del Servei de Vies i Obres de la Diputació es recomana circular amb molta precaució en previsió de possibles incidències.

També et poden interessar...