S'espera una important baixada de les temperatures a partir del cap de setmana

Llegiu la previsió del temps

ACTUALITZACIÓ | Divendres 24 de novembre

Previsió per perill de vent a Catalunya per dissabte 25 de novembre
Previsió per perill de vent a Catalunya per aquest dissabte 25 de novembre | Meteo.cat

Totes les previsions confirmen que demà dissabte comença un canvi de temps molt important que ens portarà, de cara a la setmana que ve, fred de ple hivern. De moment, dissabte serà un dia molt ventós, sobretot als dos extrems de Catalunya —Tarragona i Empordà—, i diumenge les temperatures baixaran bruscament 4 o 5 graus a tot arreu.

De cara a la setmana que ve les temperatures aniran baixant progressivament, una miqueta cada dia, i a mitja setmana ja seran de cru hivern, amb glaçades nocturnes generalitzades a totes les comarques menys a la línia de la costa. També s'esperen nevades a les cotes més altes del Pirineu.

ACTUALITZACIÓ | Dijous 23 de novembre

Un canvi de temps a les acaballes del mes de novembre ens farà tornar a estar pendents de les prediccions meteorològiques en els propers dies. Segons les darreres previsions, s'espera que aquest dissabte sigui un dia de fortes ventades al Camp de Tarragona, a les Terres de l'Ebre i a l'Empordà. Diumenge, tot i que el vent persistiria, davallaria la seva intensitat i també faria caure les temperatures. Podrà caure neu al Pirineu.

El vent s'aturarà definitivament dilluns, però els termòmetres han de seguir baixant durant la setmana vinent. Ho faran de manera progressiva, deixant un rigorós fred d'hivern al llarg de tota la setmana. En aquest sentit, s'esperen glaçades a la zona prelitoral, interior i de muntanya. A les portes del mes de desembre, doncs, les baixes temperatures s'instal·laran al Camp de Tarragona.


Comentaris

envia el comentari