rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

S'acaba el temps tranquil a Catalunya

Els ruixats apareixeran a moltes comarques catalanes entre dimarts a la tarda i dijous
Tornen els ruixats i algunes tempestes a Catalunya. | cedida

 

Després de dies de molta tranquil·litat meteorològica, el temps torna a canviar aquest inici de setmana i torna el temps variable típic de primavera. No s'espera un canvi important però caldrà treure el paraigües a moltes comarques els pròxims dies.

Entre la tarda d'avui dimarts i fins a la jornada de divendres, s'esperen dies molt variables amb moltes nuvolades i també alguns ruixats irregulars que aniran acompanyats de tempesta. Durant la tarda d'avui, els ruixats apareixeran a les comarques de Ponent i del Pirineu de Lleida. En conjunt seran ruixats febles però localment aniran acompanyats de tempesta a les comarques de la Vall d'Aran, l'Alta Ribagorça o el Pallars Sobirà. Molt difícilment arribaran aquests ruixats a la resta de Catalunya. Dimecres es repeteix la mateixa jugada i els ruixats tornaran a aparèixer sobretot a Ponent i al Pirineu de Lleida. Dimecres s'espera un dia molt ennuvolat en conjunt, tret de les comarques de la costa on s'esperen moltes estones amb clarianes.

 

La situació encara és incerta de cara a dijous i divendres. Sembla que els ruixats es desplaçaran a més comarques, especialment a zones de Lleida, de l'interior de Tarragona i del nord de Barcelona. Afectaran punts de muntanya principalment, i zones de la costa i les comarques de Girona quedaran lleugerament al marge d'aquests ruixats. Tot i que els ruixats, en conjunt, seran d'intensitat feble, es podran repetir alguns xàfecs localment moderats i acompanyats de tempesta. Tot i els núvols i aquests ruixats, les temperatures es mantindran estables els pròxims dies i fins i tot amb tendència a pujar de cara al cap de setmana.