IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

S'accidenta un autobús i cinquanta nens queden atrapats en una escola per la nevada

La neu i el gel de la carretera haurien fet sortir el vehicle de la carretera

Un autobús s'ha accidentat aquesta tarda a la carretera C-38, la variant de Camprodon, a la comarca de la Garrotxa. Les plaques de gel a la carretera i la neu que també s'acumulava en aquell moment haurien fet que la part de darrere de l'autocar sortís de la carretera i acabés al voral, tal com es pot veure en aquest vídeo.

Durant la tarda la forta nevada que ha caigut a les comarques gironines ha provocat molts problemes a les carreteres. A les 19 hores una dotzena de carreteres de les províncies de Girona i Barcelona tenien problemes relacionats amb la neu o el gel. En aquesta hora de la tarda només es troba totalment tancada al trànsit la carretera BV-5119 accés des de Fogars de Montclús al Parc Natural del Montseny, al Vallès Oriental. Podeu consultar totes les incidències viàries en aquesta notícia a temps real de 'CatalunyaDiari.cat'.

Cinquanta nens atrapats a Ripoll

Una cinquantena d'alumnes de tercer i quart de primària de l'escola Doctor Robert de Camprodon que han quedat atrapats a Ripoll per la neu passaran la nit en un hotel de la població. El Consell Comarcal ho ha decidit perquè les carreteres estan impracticables i per garantir la seguretat dels petits. També ha demanat als pares que no els vagin a buscar perquè estan «en perfectes condicions». Els alumnes venien d'una excursió a Barcelona i la nevada els ha enxampat quan tornaven a casa en l'autobús escolar. Han passat la tarda a l'edifici del Consell Comarcal on han berenat i han mirat dibuixos. Per ells l'experiència és «com unes colònies», ha explicat l'Alexandre, un dels mestres dels nens. El president del Consell Comarcal, Joan Manso, ha explicat que demà s'ha suspès el transport escolar a tota la comarca.

Una cinquantena de nens passaran la nit en un hotel. | CatalunyaDiari.cat

Comentaris

envia el comentari