S'activen avisos per onades de fins a quatre metres a la costa catalana

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) l'estat del mar empitjorarà entre dissabte i diumenge

Conseqüències d'un fort temporal de mar a la costa | cedida

El Servei Meteorològic de Catalunya incrementa els avisos meteorològics per aquest cap de setmana a bona part de les comarques de la costa i també en algunes de l'interior de Barcelona i Girona. L'avís més destacat seria el de l'estat de la mar, les onades podrien arribar fins als 4 metres aquest cap de setmana en qualsevol punt de la costa catalana.

El vent i l'estat de la mar seran els protagonistes del temps a molts sectors de la costa catalana aquest cap de setmana. Als avisos per vent, que ja es van publicar ahir a bona part de la costa catalana, ara hem de sumar avisos per l'estat de la mar a tot el litoral català. El Servei Meteorològic de Catalunya ha incrementat l'avís per mala mar fins al nivell màxim a tot el litoral per diumenge. Aquest avís vermell indica la possibilitat d'onades de més de 4 metres a tocar de la primera línia de la costa, també serà notable la mar de fons a tota la costa.

Avisos per vent i mala mar per aquest diumenge 22 de gener | Meteocat

 

Cal recordar que pel cap de setmana segueixen actius avisos per vent a bona part de les comarques catalanes del litoral, però també en alguns sectors de l'interior de Barcelona i Girona, podeu veure tots els detalls aquí.


Comentaris

envia el comentari