rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

ARA MATEIX

2.000 passatgers afectats per una avaria a Rodalies

PREVISIÓ

Les esperades pluges regaran el territori aquest Diumenge de Resurrecció

Sant Jordi amb temps molt tranquil a Catalunya

Les temperatures seran molt agradables al migdia amb valors superiors als 20 graus a moltes comarques
La Rambla de Barcelona, un dia de Sant Jordi | Ajuntament de Barcelona

 

Moltes persones estan pendents del temps que farà durant el dia de Sant Jordi i ja es pot anunciar que serà una jornada amb temps molt tranquil a pràcticament tot Catalunya. Aquest any el dia de Sant Jordi es presenta amb un augment dels núvols, però sense risc de pluja a una àmplia part del territori.

Els últims mapes del temps indiquen que serà un dia de Sant Jordi amb un augment dels núvols. En conjunt s'espera que siguin núvols de tipus alt i que només deixin el cel mig enterbolit o mig ennuvolat. Pel que fa al risc de pluja, és molt baix a tot el territori català. Només de forma puntual, durant la tarda, pot arribar a escapar-se alguna gotellada a les comarques de l'Alta Ribagorça, la Vall d'Aran o zones altes del Pallars Sobirà.

 

Pel que fa a les temperatures, s'espera un matí encara lleugerament fresc a les comarques de l'interior i fred al Pirineu. Les temperatures mínimes baixaran fins als 2 i 5 graus a àmplies zones de l'interior. A la costa la matinada també serà fresca, però menys que dies enrere. Per altra banda, les temperatures al migdia es recuperaran clarament i l'ambient serà molt agradable a tot Catalunya. Les temperatures màximes arribaran als 20 graus a moltes comarques del litoral i centre del país o fins i tot arribant als 23 graus a les comarques de Ponent.