Segona meitat de setmana santa amb ambient molt càlid

Al Pirineu durant les tardes podrien caure alguns ruixats puntuals però localment moderats aquests dies finals de Setmana Santa
Últims dies de Setmana Santa amb ambient molt càlid | cedida

Si la primera meitat d'aquesta Setmana Santa ha vingut marcada per un temps molt tranquil a gran part de Catalunya, aquest temps ens acompanyarà fins al dilluns de Pasqua. El més destacable seran les temperatures que es mantindran altes tota aquesta setmana i fins a inicis de la setmana següent.

Pocs canvis en el temps el que resta de Setmana Santa a Catalunya. En conjunt el sol dominarà a gran part del territori i només durant les tardes les nuvolades deixaran un cel més variable a punts del Pirineu i Prepirineu. Les temperatures es mantindran sense gaires canvis amb un ambient càlid, temperatures que seguiran lleugerament per sobre de les normals per l'època de l'any en què ens trobem.

 

Pel que fa a dijous i divendres, poques novetats. El sol dominarà el cel a tot Catalunya durant el matí, amb el permís d'algunes boires o boirines a primeres hores del dia a les fondalades interiors i punts de la costa central. Durant la tarda les nuvolades creixeran al Pirineu i Prepirineu i descarregaran alguns xàfecs puntuals i en conjunt poc importants. Divendres aquests xàfecs es podrien estendre a les comarques interiors de Girona (Garrotxa, Pla de l'Estany o al nord del Gironès). El més destacat d'aquests dos dies seran les temperatures que arribaran al seu punt màxim. Les temperatures pujaran clarament per sobre dels 25 o 27 graus a punts de l'interior. A la costa, el vent de marinada frenarà les temperatures fins als 20 o 22 graus de màxima.

Pel que fa al cap de setmana, s'esperen pocs canvis. Domini del sol durant el matí a totes les comarques i tardes amb nuvolades a punts del Pirineu. Només dissabte hi podria haver alguns xàfecs al Pirineu, especialment al Pirineu de Girona. Diumenge en principi no haurien d'aparèixer aquests xàfecs. Les temperatures es mantindran sense gaires canvis, amb un ambient càlid a les hores centrals del dia a tot el territori. Per acabar cal dir que aquest temps tranquil s'allargarà fins al dilluns de Pasqua i que per tant no haurem de patir per la pluja, només de forma molt puntual per algun xàfec al Pirineu durant la tarda.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris