rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Sensació d'estiu fins al cap de setmana

No es veuen canvis importants en el temps fins a inicis de la setmana vinent
L'ambient d'estiu ens acompanyarà fins al cap de setmana | cedida

 

Aquesta última setmana sencera del mes de maig ha estat marcada per la calor i el temps molt estable a pràcticament tot Catalunya. Les temperatures han pujat un parell de graus al llarg de tota la setmana i avui dijous arribem molt probablement a la punta màxima de calor. Les temperatures de ple estiu, amb registres que pràcticament han arribat als 35 graus a les comarques de Ponent, ens acompanyaran com a mínim fins al cap de setmana. Durant el cap de setmana, tot i que continuarà fent calor, les temperatures tindran la tendència a normalitzar-se lleugerament.

L'ambient d'estiu que ens ha acompanyat durant aquesta setmana a Catalunya seguirà present fins a inicis del cap de setmana. Entre dissabte i diumenge s'espera una lleugera baixada de les temperatures amb valors més propis per un mes de maig. Aquesta normalització serà més contundent a les comarques del litoral, on fins i tot ja divendres els termòmetres començaran a baixar i apareixeran algunes boires costaneres. Tot i aquesta normalització, entre dissabte i diumenge a moltes comarques de l'interior de Catalunya els termòmetres encara arribaran fins als 30 graus al migdia.

 

Pel que fa a canvis importants en el temps, no s'esperen fins a inicis de la setmana vinent. Sembla que entre dimarts i dimecres el temps es complicarà amb l'arribada d'alguns xàfecs i tempestes que afectaran bona part del territori català. Encara queden molts dies per confirmar aquesta situació però el que si és segur, és que a aquesta calor d'estiu li queden poc més de 48 hores.