rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Setmana amb temperatures d'estiu a tot Catalunya

Les temperatures pujaran fins als 35 graus a les comarques de l'interior de Catalunya a mitjans de setmana
Les temperatures arribaran als 35 graus a l'interior de Catalunya | cedida

El temps estable i l'ambient càlid, pràcticament de ple juny, seran els protagonistes d'aquesta última setmana sencera del mes de maig a Catalunya. Les temperatures, especialment les màximes, pujaran dia rere dia i la calor es farà especialment intensa a mitjans i finals de setmana. Tret d'alguns xàfecs al Pirineu, no s'esperen precipitacions a la major part de Catalunya.

Ens espera una setmana pràcticament d'estiu a tot Catalunya. Durant els pròxims dies les temperatures aniran pujant dia rere dia i la sensació serà d'estiu a mitjans i finals de setmana. Entre demà dimarts i dimecres, els termòmetres ja pujaran clarament per sobre dels 30 graus a les comarques de l'interior de Catalunya, fins i tot superant els 25 graus a moltes valls del Pirineu. A la costa les temperatures quedarien frenades per les marinades, vents de mar cap a terra, que no deixarien pujar les temperatures per sobre dels 25 graus a les hores centrals del dia.

 

La calor fins i tot anirà en augment a mitjans i finals de setmana. Entre dijous i divendres a les comarques de Ponent i punts de la vall de l'Ebre els termòmetres arribaran puntualment als 34 o 35 graus de temperatura màxima. A les comarques de la costa, tot i el vent de marinada, les temperatures es podrien acostar en alguns punts als 30 graus, temperatures de ple mes de juny. Acompanyant aquest ambient càlid s'espera una setmana sense pluja, tret d'alguns ruixats de tarda puntuals a la zona del Pirineu, especialment entre avui dilluns i demà dimarts.