ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Setmana estable amb l'arribada de l'anticicló a Catalunya

No s'esperen precipitacions al conjunt del territori català

L'anticicló marcaria la setmana a Catalunya | cedida

Després d'un cap de setmana que ha sigut força ennuvolat a Catalunya amb algunes pluges, especialment a les comarques de Girona, aquesta setmana s'espera un temps molt més estable amb l'arribada de l'anticicló. L'anticicló ens portaria un temps estable sense possibilitat de pluja i en conjunt amb un cel força serè, tot i que no a tot arreu. Durant la setmana podrien tornar les boires a punts habituals del nostre territori (Pla de Lleida, Plana de Vic), que deixarien dies freds amb cel tapat.

Un potent anticicló ens afectarà durant tot el que resta de setmana a Catalunya. Esperem per tant una setmana sense gaire moviment meteorològic a casa nostra amb un temps estable i sense possibilitat de pluja. Entre dimarts i dimecres esperem pocs núvols en conjunt. Podrien aparèixer alguns núvols baixos a primeres hores de dimarts al litoral de Girona i durant la tarda de dimecres podrien arribar alguns núvols prims per les comarques de Lleida i Tarragona, sense més conseqüències. Les temperatures aquesta primera meitat de setmana es mantindrien sense gaires canvis. Les temperatures màximes podrien pujar lleugerament tot i que les temperatures mínimes anirien baixant dia rere dia. Les matinades tornarien a ser força fredes a les comarques de l'interior i a les valls del Pirineu. Allà on la boira sigui present podríem tenir dies força freds durant aquesta setmana.

Tampoc es veuen canvis importants durant la segona meitat de la setmana. L'anticicló ens seguiria portant un temps molt estable al nostre territori amb unes temperatures que no haurien de canviar gaire. 

Així doncs, esperem un temps molt més estable durant aquesta setmana i deixaríem enrere un cap de setmana que en conjunt ha vingut marcat pel cel ennuvolat i les precipitacions a moltes comarques catalanes. De moment el fred d'hivern sembla que no voldria fer acte de presència al nostre territori.


Comentaris

envia el comentari