Setmana totalment primaveral a Catalunya

Entre dijous i divendres s'esperen les temperatures més altes i es podria arribar als 25 graus a les comarques de l'interior

Farà un temps òptim per gaudir-lo a l'aire lliure. | delCamp.cat

Després d'un passat cap de setmana amb ambient més fred i un dilluns amb vent fort a moltes comarques, ara sembla que el temps estable arriba a Catalunya i ens acompanyarà durant bona part d'aquesta setmana. Les temperatures pujaran clarament i no s'esperen precipitacions, com a mínim fins diumenge o dilluns vinent.

Durant aquesta setmana s'imposarà l'ambient estable a tot Catalunya amb unes temperatures que pujaran dia rere dia fins al proper cap de setmana. L'ambient més càlid s'espera entre dijous i divendres. Demà dimecres les temperatures començaran a pujar, especialment a les comarques de l'interior i també al Pirineu. Se superaran els 20 graus a les comarques de Ponent, a la vall de l'Ebre, al Camp de Tarragona i també a les comarques interiors de Girona. Fins i tot a les valls del Pirineu les temperatures superaran els 15 graus amb facilitat. Per altra banda les nits continuaran fresques a bona part de les comarques de l'interior.

Entre dijous i divendres s'espera que aquesta massa més càlida afecti de ple tot Catalunya. Les temperatures màximes pujaran fins als 25 graus a les comarques de Ponent, a la vall de l'Ebre, al Camp de Tarragona, al pla de Bages i també a l'interior de Girona. A les valls del Pirineu arribaran amb facilitat als 20 graus de temperatura màxima. A la costa les temperatures poden quedar una mica frenades pels vents de component marítim i fins i tot poden aparèixer algunes boires a la primera línia de la costa.

Sembla que ja a finals de setmana, entre dissabte i diumenge, les temperatures baixaran clarament a tot Catalunya. No s'espera l'arribada del fred. Hi haurà una normalització de les temperatures amb valors normals per l'època de l'any.


Comentaris

envia el comentari