Tanquen 13 escoles catalanes pel fort temporal de neu

Un total de 4.308 alumnes s'han vist afectats per les nevades d'aquest dimarts, 27 de febrer
Molts nens s'han quedat sense anar a l'escola aquest dimarts, 27 de febrer
Molts nens s'han quedat sense anar a l'escola aquest dimarts, 27 de febrer | CatalunyaDiari.cat

El temporal de neu ha obligat aquest matí a tancar 13 escoles de Catalunya. Segons ha explicat el Departament d’Ensenyament, les demarcacions de Girona i la Catalunya central han quedat molt afectades per les nevades d'aquest dimarts, 27 de febrer.

 

13 escoles tancades

Ha estat una de les notes d’aquesta jornada matinal. Diversos centres escolars de la comarca gironina de la Selva, que ha quedat molt afectada per les nevades d’aquesta matinada, han vist com havien de tancar les portes per la impossibilitat d’acollir alumnes.

 

Segueix el minut a minut sobre les nevades a Catalunya: http://bit.ly/2sT1q72.

En aquest sentit, les escoles d’Anglès, la Cellera de Ter, Amer, Osor i Sant Hilari de Sacalm, i també a l'Alt Camp, al municipi de Mont-ral, han hagut de tancar les seves portes.

 

Segons ‘Catalunya Press’, d’altra banda, s'han vist afectats uns 2.616 alumnes de les tretze escoles citades, així com un total de 63 rutes escolars  —entre les rutes, totes d'Osona—, a causa del fort temporal de neu.

 

Crida l'atenció, però, que el nombre total d'alumnes que no han acudit a l'escola a causa de les nevades ascendeix a 4.308

 

La Universitat de Vic i la Universitat de Girona suspenen les classes
 

La Universitat de Vic-UCC i la Universitat de Girona, d’altra banda, han optat per suspendre les classes d'aquest dimarts, 27 de febrer, per la intensa nevada.Comentaris

envia el comentari