Tarda amb calamarsades a moltes comarques catalanes

Els ruixats més importants es concentren a les comarques de Barcelona i poden continuar caient durant la tarda

 

Tarda amb temps molt variable a gran part de Catalunya i en alguns punts amb ruixats que cauen amb intensitat i acompanyats de calamarsa. Durant la tarda d'avui dissabte, aquests xàfecs i tempestes poden continuar caient, especialment a punts del Pirineu, del Prepirineu i a les comarques de Barcelona.

Des del migdia els ruixats cauen a moltes comarques del centre i nord de Catalunya. Alguns d'aquests ruixats han caigut amb intensitat i acompanyats de tempesta i calamarsa. Durant el migdia les calamarsades més importants s'han concentrat a les comarques del Berguedà o Osona. Una important calamarsada ha sorprès els conductors que circulaven per la C-17 al voltant d'Hostalets de Balenyà. Fins a les 14.30 hores, s'han registrat 19 mm a Berga, 16 mm a Figueres, 13 mm a Sant Miquel de Fluvià o 12 mm a l'Escala.

 

Durant la tarda els ruixats, acompanyats de tempesta i calamarsa, poden seguir caient a les comarques interiors de Barcelona i Girona, arribant amb menys força a les comarques de la costa. De forma irregular no es descarten ruixats també al Pirineu i Prepirineu de Lleida o a les muntanyes tarragonines. A les xarxes socials moltes persones han pogut registrar alguna de les espectaculars calamarsades que han caigut a moltes comarques des del migdia.

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris