rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Sant Jordi amb el paraigües a la mà, però no plourà tot el dia

Tarda amb temps més complicat del previst a Catalunya

Els ruixats cauen amb intensitat en algunes comarques
Tarda amb temps més complicat del previst | cedida

 

La situació meteorològica es complica més del previst aquesta tarda de dissabte a Catalunya. Els ruixats han caigut durant bona part del matí a les Terres de l'Ebre amb forta intensitat acumulant en alguns punts més de 30 mm. Durant aquest migdia els ruixats afecten d'altres comarques catalanes de la costa de Tarragona i del litoral de Barcelona. Durant la tarda aquests ruixats podrien deixar alguns aiguats locals especialment a prop del litoral.

Durant aquesta tarda de dissabte el temps es complica més del previst. Podrien descarregar amb força alguns ruixats a les comarques del litoral de Tarragona i Barcelona durant les pròximes hores, especialment entre el Baix Camp i el Maresme. La pluja més important es concentraria a punts de les Terres de l'Ebre on ha de continuar plovent amb ganes durant tota la tarda. També tindríem una situació complicada a punts del Pirineu, especialment al Pirineu de Lleida, on la cota de neu ha baixat per sota de la prevista. En aquests moments neva de forma feble a Barruera o a Pont de Suert a només 800 metres d'altitud.

 

Tot i que el Servei Meteorològic de Catalunya o l'AEMET només tenen alertes activades per fortes pluges a les comarques del sud de Tarragona, en algunes comarques litorals podrien caure ruixats localment intensos durant la tarda. La situació sembla que milloraria entrada la nit. Demà diumenge encara tindríem un dia força ennuvolat en conjunt però amb menys risc de pluja.