Terrible atac a un tauró que encén les xarxes socials

Un vídeo mostra amb escenes molt esfereïdores com dues persones tallen la cua d’un esqual entre riures i ho filmen a Groenlàndia

Imatge d'un exemplar de tauró blanc | Arxiu

Brutals imatges molt esfereïdores que ens arriben des de Groenlàndia i que mostren a dues persones tallant la cua d’un tauró entre rialles i deixant-lo en llibertat posteriorment, inclús sabent que amb la cua tallada ja no podrà sobreviure.

Aquests dos homes islandesos van ser sancionats amb una multa de 8.000 dòlars i van ser acomiadats de la seva feina. Els fets van tenir lloc a prop de les costes de Groenlàndia a càrrec de dos homes que navegaven amb el seu vaixell. Aquesta és la filmació on es veu la duresa de les imatges:

Repercussió i frustració a les xarxes socials

Degut a aquest vídeo impactant, va haver-hi molt ressò, a través de moltes crítiques, per part dels usuaris de les xarxes socials. «Mai a la vida he vist una cosa tan cruel. El teu riure em posa furiós, mai vaig voler ferir a un humà tant com quan vaig escoltar el teu riure i el que vas dir», va publicar l’actor de ‘Joc de Trons’, Jason Momoa, a l’Instagram.

Els esquals de Groenlàndia tenen unes característiques molt peculiars. Per una banda, la seva edat es podria saber a partir del seu cristal·lí, ja que la seva composició química no pateix cap variació. Els taurons acostumen a tenir una esperança de vida d’entre 300 i 500 anys degut a que tenen una genètica pròpia.

Es creu que aquesta esperança de vida elevada és fruit que tenen una genètica pròpia, així com que hi ha la hipòtesi en què s’afirma que els esquals de Groenlàndia, que es troben actualment vius, poden haver nascut al segle XVI o XVII.

Els taurons de Groenlàndia també es caracteritzen per tenir una longitud que pot superar els cinc metres, per tant, són coneguts per ser els esquals més grans del planeta. Així, es tracta d’una espècie emblemàtica que habita a les regions septentrionals de l’oceà Atlàntic i a l’oceà Àrtic.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari