Temperatures de ple estiu per començar setembre

Aquest inici de setembre vindrà marcat per una nova pujada de temperatures que afectarà a tot el territori

Les temperatures tornaran a recuperar-se clarament durant el proper cap de setmana a tot el territori. Als punts més càlids del país les temperatures màximes podrien arribar de nou als 37 o 38 graus.

L'inici de setembre vindrà marcat per una nova entrada càlida que ens afectarà especialment entre el pròxim dissabte i diumenge. Després d'uns últims dies d'agost on les temperatures no han sigut especialment càlides, sembla que la pujada de temperatures durant el proper cap de setmana serà marcada arreu del territori. Esperem que entre dissabte i diumenge les temperatures puguin ser entre 5 i 8 graus més altes que les registrades durant el dia d'avui.

La pujada de temperatures es notaria especialment a punts de muntanya i de l'interior. Diumenge, el dia més càlid de la setmana, esperem temperatures màximes entre els 30 i 35ºC a les comarques interiors, fregant els 30 graus a algunes valls del Pirineu i també a punts del litoral. Seria a les comarques de Ponent on les màximes podrien superar els 35 graus.

Aquestes altes temperatures vindrien acompanyades d'un temps estable i només esperem un lleuger augment de núvols durant la jornada de diumenge sense més conseqüències.


Comentaris

envia el comentari