rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Temperatures de setembre a tocar de Tots Sants

Dimecres 25 començaran a pujar, dijous encara aniran a més i divendres i dissabte tocarien sostre amb migdies en què s'haurà d'anar en màniga curta

Com ve sent habitual els últims anys els octubres són suaus i fins i tot una mica càlids, fins i tot més que els setembres, com ha passat enguany. Just quan falten només 5 dies per Tot Sants les temperatures faran una nova repuntada i en alguns indrets podrien arribar als 27 graus i a moltes zones entre els 24 i 26. Dimecres 25 començaran a pujar, dijous encara aniran a més i divendres i dissabte tocarien sostre amb migdies en què s'haurà d'anar en màniga curta. De totes maneres les nits ja s'allarguen molt i ni que sigui per les hores que no hi ha insolació la temperatura acaba refredant-se a la nit amb molta humitat, el que augmenta la sensació de fredor encara que les temperatures no siguin molt baixes.

  

  

 

 

A partir de diumenge sembla que les temperatures sí que emprendrien el camí de la baixada tot i que encara estaran lleugerament per damunt dels 20 graus a molts indrets de la costa les màximes i una mica per sobre dels 10 les mínimes. En els pròxims 10 dies no s'entreveu cap baixada forta de les temperatures ni pluges rellevants. Una mala notícia pels nostres pantans.