Les tempestes obliguen a cancel·lar vols a l’aeroport d'El Prat

Les males condicions meteorològiques estan obligant a retardar o anul·lar vols de sortida i d’arribada

L'aeroport d'El Prat sota el diluvi aquest dimecres
L'aeroport d'El Prat sota el diluvi aquest dimecres | Xavi Cabo

Les intenses tempestes que cauen aquest dimecres continuen provocant força problemes sobretot a les comarques de Barcelona. Ara li ha tocat a l’aeroport d’El Prat de Barcelona que, degut a les fortes tempestes d’aquest matí, ha hagut de retardar o cancel·lar vols d’arribada i sortida a causa de les pluges.

Segons han explicat fonts d’Aena, les condicions meteorològiques adverses han obligat a eixamplar l’espai de sortida dels vols programats, i Enaire ha enviat ordres perquè no s’enlairi cap avió procedent d’altres aeroports amb destinació Barcelona. 

Els aparells que estan aterrant al Prat durant tot el matí d’avui corresponen als vols que ja estaven en marxa, però s’ha restringit l’arribada dels que encara estan als aeroports d’origen.

L'aeroport d'El Prat ha hagut de cancel·lar vols per la pluja
L'aeroport d'El Prat ha hagut de cancel·lar vols per la pluja | Aena

 

Segueixen les tempestes a Catalunya

Les tempestes i els ruixats han de seguir caient a gran part del territori al llarg del dia. Un cop passi el front de tempestes de la costa, les més importants es restringiran aquesta tarda a l’interior del país, tot i que podrà ploure a qualsevol lloc i a qualsevol moment.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat avisos per fortes pluges a tot el territori, especialment a les Terres de l’Ebre, interior i prelitoral del nord de Tarragona i Barcelona, així com el Tarragonès, Baix Penedès, Garraf i gran part de l’interior de Girona, on hi ha avisos taronja.


Comentaris

envia el comentari