Les tempestes provoquen la caiguda d’un arbre sobre un autobús a Barcelona

L’aiguat que ha caigut aquest migdia ha vingut acompanyat de fortes ratxes de vent, calamarsa i molt aparat elèctric

Imatge de l'autobús que s'ha vist afectat per la tempesta
Imatge de l'autobús que s'ha vist afectat per la tempesta | Protecció Civil

Les tempestes d’aquest dimecres estan causant seriosos estralls a molts punts de Catalunya, especialment al litoral i prelitoral de Barcelona. L’últim maldecap ha estat la caiguda d’un arbre sobre un autobús de la línia H12 de Barcelona ciutat. 

L’incident no ha causat ferits, però ha obligat a interrompre el servei d’aquest vehicle, a desallotjar els passatgers i els Bombers de Barcelona han hagut de treballar per retirar l’arbre de sobre de l’autobús. 

A Barcelona ciutat, la pluja ha estat molt irregular segons el barri, però destaquen els 53 litres per metre quadrat caiguts al barri de Sant Gervasi. A la resta de la ciutat, molts registres es mouen entre els 20 i els 30 litres, igual que a la majoria de l’àrea metropolitana de la capital catalana per on ha passat la forta tempesta.

Una forta tempesta a tota l’àrea metropolitana

Imatge del cel enfosquit d'aquest migdia a Barcelona
Imatge del cel enfosquit d'aquest migdia a Barcelona | Adrián Trujillo

 

Poc després del migdia, el cel s’ha començat a enfosquir de valent a Barcelona ciutat i a tota la seva àrea metropolitana, especialment a la part nord i sud. Era el preludi d’una tempesta que ha estat molt violenta i que ha anat acompanyada de fortes ratxes de vent, molt aparat elèctric i, fins i tot, de pedra. 

Les pluges també han estat especialment intenses al Vallès Occidental i a punts del Baix Llobregat, on han caigut autèntics patacs d’aigua i hi ha hagut algunes inundacions. Una línia de tempestes que ha començat de bon matí pel sud i que ha deixat autèntics aiguats amb greus conseqüències a Sitges (Clica aquí per saber més sobre la greu tempesta a Sitges).

Pròximes hores

Al llarg de les properes hores, els ruixats i les tempestes més intenses cauran a l’interior del país, tot i que poden caure xàfecs a qualsevol comarca. Segons indiquen alguns mapes, no es descarta que al vespre i nit tornin alguns ruixats a prop de la costa.


Comentaris

envia el comentari