Temporal de neu històric al nord-est dels Estats Units

Més de 30 milions de persones s'han vist afectades per aquesta intensa nevada

Intensa nevada a Time Square, Nova York | Reuters

La intensa tempesta que ha afectat aquests dies la costa est dels Estats Units ha deixat fins a 20 centímetres de neu a la ciutat de Nova York provocant nombroses cancel·lacions de vols, talls de carreteres, escoles tancades i talls de llum. Tot i així, la nevada no ha estat tan intensa com preveia el servei nacional de meteorologia del país.

Les tempestes de neu no són estranyes a la ciutat de Nova York i a la resta de la costa est dels Estats Units. El que és més estrany és la intensitat de la tempesta que entre el dilluns i avui dimecres ha afectat aquest punt dels Estats Units pràcticament arribant a la primavera. La ciutat de Nova York ha quedat paralitzada i s'han registrat fins a 15 cm de neu a Manhattan, 20 cm a Broadway o 25 cm a l'aeroport. Les quantitats de neu més espectaculars registrades a l'estat de Nova York han arribat fins als 75 cm a Monticello o els 58 cm a Albany. Tot i que la tempesta ha estat molt intensa no cal destacar pèrdua de vides humanes. La forta tempesta va deixar fins a 115.000 llars sense subministrament elèctric.

Tot i la intensitat de la nevada, aquesta no ha estat una nevada de rècord a la ciutat de Nova York en un mes de març. La nevada més intensa registrada en un mes de març en aquesta ciutat dels Estats Units va arribar fins als 41,9 centímetres de neu acumulada el 12 de març de 1888. La nevada ha deixat imatges espectaculars que han estat recollides a les xarxes socials:


Comentaris

envia el comentari