rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

El temporal de neu obliga a suspendre totes les rutes de transport escolar a Osona

A més, en altres comarques també s'han suspès algunes rutes

 

 

Les importants nevades que han caigut la passada nit i matinada a molts punts de Catalunya han deixat paisatges espectaculars, però també han vingut acompanyades d'alguns problemes. Més enllà de les afectacions en el trànsit, amb diversos incidents a la C-15 i a la C-17 que ja han quedat resolts, com és habitual en aquests casos, s'han suspès diverses rutes de transport escolar. 

 

Espectacular imatge dels gruixos de neu acumulats a Sant Feliu de Pallerols | Maria Carme Claparols

 

Segons ha informat Emergències Catalunya, en aquests moments les comarques més afectades són Osona i el Berguedà. En el cas de la primera, el Consell Comarcal d'Osona ha decidit suspendre tot el transport a la comarca, pels importants gruixos de neu acumulats. En el cas del Berguedà, ha quedat suspès el transport escolar entre Olvan i Lluçanès. 

 

Altres rutes de transport escolar suspeses

 

 

Però no es tracta de les úniques comarques catalanes on el temporal de neu ha generat problemes als estudiants. En el cas del Moianès, ha quedat suspesa la ruta de Collsuspina, i es preveu que la resta operin amb normalitat. A la Selva, un altre dels punts més afectats ahir per les nevades, el transport escolar entre els municipis d'Amer i Anglès també ha quedat suspès. 

 

 

Al mateix temps, el Consell Comarcal del Solsonès també ha decidit suspendre la línia de transport escolar entre Solsona, Freixinet i Ardèvol, com a conseqüència de l'estat de la carretera. 

 

Imatge de la neu caiguda a Vallgorguina | Anabel

 

Segueix el minut a minut de les nevades a Catalunya: http://bit.ly/2sT1q72