IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

El tuit d'un treballador de menjar a domicili que tots hem de llegir després dels aiguats

«La gent valora el que tardes, no les condicions»

El temporal d’aquests dies ha provocat nombrosos danys per tot el territori, deixant moltíssimes imatges sorprenents i preocupants alhora, com les trencadisses que ha fet el vent, el mar engolint-se els arrossars del Delta de l’Ebre o una tonyina enorme que ha aparegut enmig d’una platja, entre moltes altres. Tanmateix, un altre aspecte molt important són les persones que han perdut la vida o han desaparegut, i també els repartidors a domicili que pateixen accidents.

Els repartidors «se la juguen» durant els temporals

És el cas de diversos usuaris que han criticat la seva situació vulnerable a través de les xarxes socials, ja que molts estan a casa i per comoditat truquen a algun restaurant de menjar a domicili, però en dies de pluja i vent, els repartidors «se la juguen» perquè poden relliscar i caure de la moto, tenint unes condicions laborals precàries, per, de vegades, fins i tot rebre crítiques dels consumidors perquè han arribat tard o el menjar està fred.

Iñaki, un dels usuaris de Twitter que ha compartit la seva experiència, ha assegurat que «fa una por que et cagues anar tota l’estona en tensió perquè saps que si et fan frenar de sobte, te la fots segur, a més de l’evident fred que passem», criticant també que «la gent valora el que tardes, no les condicions, i no et donen propina». 

Per altra banda, l’usuari ‘Flea massacre’ ha mostrat imatges d’un accident que va patir en el qual gairebé perd la vida i l’empresa no li ha renovat el contracte que se li va acabar estant de baixa. Com ells dos, molts altres han compartit les seves experiències i han criticat la situació que viuen quan hi ha temporals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari