Imatge d'una sortida de sol amb molts núvols a Sant Climent Sescebes

Pocs canvis a l’espera d’un nou front amb més precipitacions: Temps a Catalunya el dijous 10 de març del 2022

Mantindrem un dijous amb força intervals de núvols sense descartar algun plugim, sobretot al litoral i prelitoral. Entre divendres i el cap de setmana arriben més canvis

El temps es mantindrà sense grans canvis i poc definit de cara a aquest dijous, 10 de març, sobretot amb força intervals de núvols. S’aniran combinant amb clarianes arreu del territori sense descartar algun plugim, més probables al litoral i prelitoral de Barcelona i Tarragona. Poca cosa en una jornada sense estralls meteorològics i vent del sud, localment moderat o fort a la Costa Brava a la tarda.

Les temperatures seran semblants o més altes, especialment de nit, amb fred moderat o fresca en conjunt. Tot plegat a l’espera d’un nou front que, entre divendres i dissabte, portarà noves precipitacions a molts punts del territori. Els mapes actuals mantenen aquesta situació, així com noves tongades de pluges els dies vinents.

Fins i tot no es descarta una llevantada de cara a la setmana vinent, extrem que haurem d’anar seguint amb atenció. Sigui com sigui, el temps es mantindrà força mogut els propers dies amb noves opcions de precipitacions. Una gran notícia per tal d’intentar apaivagar la greu sequera arreu de Catalunya.

Mapa de previsió a Catalunya el matí del 10 de març del 2022
Mapa de previsió per aquest dijous al matí | Catalunya Méteo

Mapa de previsió a Catalunya la tarda del 10 de març del 2022
Mapa de previsió per aquest dijous a la tarda | Catalunya Méteo

Pocs canvis en el cel

Pel que fa a l’estat del cel, mantindrem un cel marcat pels intervals de núvols arreu que es combinaran amb clarianes. Un temps poc definit amb tan sols algun plugim local, més probables al litoral i prelitoral de Barcelona i Tarragona. Poca cosa en una jornada poc lluïda però bastant aprofitable amb vent del sud, localment moderat o fort a la Costa Brava.

Temperatures amb alguns canvis

Si ens fixem en les temperatures, es mantindran semblants o pujaran una mica a la meitat nord, sobretot de nit. Moltes màximes es mouran entre els 11º i 16º amb fred moderat o fresca, fins i tot valors per sota de la mitjana. De nit mantindrem un fred a ratlla, sobretot a causa de la presència d’intervals de núvols.