Calma absoluta a l’espera de nous canvis el cap de setmana: Temps a Catalunya el dijous 19 de març del 2020

El sol dominarà amb alguns núvols baixos costaners i nous xàfecs de tarda al Pirineu. Els següents dies baixen les TºC i arribaran alguns plugims o ruixats febles

Mapa de previsió a Catalunya el 19 de març del 2020
Mapa de previsió per aquest dijous | Catalunya Méteo

El temps seguirà molt tranquil aquest dijous, 19 de març, a Catalunya amb el sol com a clar dominador, però amb alguns núvols baixos o boires en trams de la costa i nous ruixats de tarda al Pirineu. Les temperatures es mantindran semblants amb ambient suau al migdia, a l’espera que baixin més els següents dies, moment en què arribaran canvis. 

Sol amb poques excepcions

Pel que fa a l’estat del cel, el sol dominarà arreu aquest dijous amb poques excepcions. Tan sols hi haurà algunes boires matinals a l’interior que acabaran marxant, mentre que en trams de la costa hi apareixeran alguns núvols baixos o boires costaneres, especialment a la tarda. A més, a la tarda es tornaran a repetir alguns xàfecs al Pirineu i Prepirineu, especialment al de Lleida.

Temperatures sense canvis

Si ens fixem en les temperatures, experimentaran pocs canvis aquest dijous, tot i que la nit pot ser més freda, amb mínimes que es mouran entre els 0º i 5º al Pirineu i interior i de 5º a 10º a la resta del territori. Un ambient més hivernal que haurem de tenir en compte si obrim finestres a primeres hores del matí.

Pel que fa a les màximes, es mantindran més o menys semblants amb la majoria de valors entre els 16º i 21º, si bé al Pirineu es quedaran una mica més curtes i se situaran entre els 14º i 19º.

Nous canvis a la vista

De cara al divendres i el cap de setmana, els intervals de núvols aniran a més, especialment al nord-est, litoral i prelitoral on no es descarten alguns plugims o ruixats febles i dispersos. Tot plegat amb un descens de les temperatures que ens portarà un ambient més fresc. De cara a la propera setmana, és possible que ens arribin pluges més extenses i abundants dimarts, però aquest extrem encara s’ha d’acabar de confirmar.

El temps a Barcelona

Jornada molt tranquil·la a nivell meteorològic aquets dijous a la ciutat de Barcelona, on el sol hi dominarà amb la possibilitat d’alguns núvols baixos o boires a la façana costanera, especialment a la tarda.

El temps a Tarragona

Pel que fa a la ciutat de Tarragona, el temps també serà molt tranquil amb domini del sol i TºC suaus al migdia. No es descarten alguns intervals de núvols baixos o boires arran de costa, sobretot a la tarda.

El temps a Girona

Si ens fixem en la ciutat de Girona, el temps també serà molt tranquil amb sol i ambient força suau al migdia, tot i que de nit farà una mica més de fred i tindrem una sensació més hivernal. Canvis els propers dies.

El temps a Lleida

Calma absoluta també a la ciutat de Lleida aquest dijous amb el sol com a clar protagonista i alguna boira matinal. Temperatures més fredes de nit però es mantenen semblants al migdia amb màximes suaus.

El temps a Sabadell

Pel que fa a la co-capital del Vallès Occidental, el dijous serà molt tranquil amb sol en general i tan sols alguna boira matinal molt discreta. Les temperatures seran semblants al migdia amb ambient suau però a primera hora farà més fred.

El temps a Terrassa

Finalment, a l’altra co-capital vallesana el temps serà també molt tranquil amb sol en conjunt i temperatures suaus al centre del dia. No obstant, de nit i primeres hores del matí farà més fred.


Comentaris

envia el comentari