YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

A l’espera d’una forta ventada i una nova tongada de ruixats: Temps a Catalunya el dijous 21 de gener del 2021

El temps seguirà mogut durant tota la setmana a causa del pas de diversos fronts atlàntics

Imatge d'una sortida de sol ben ennuvolada
El temps seguirà mogut els propers dies | Natàlia Torrent

El temps ha fet un canvi important aquest dimecres amb l’arribada d’un front atlàntic que, més enllà dels núvols i alguns ruixats, ha obert la porta a aires més temperats que han escombrat el fred més cru. Aquesta serà la tendència meteorològica dels propers dies, ja que aniran creuant més fronts que mantindran un temps molt canviant.

De moment, aquest dijous, 21 de gener, hi haurà més clarianes, especialment al matí i com més al nord-est, però hi haurà moltes bandes de núvols alts i prims. A la tarda augmentaran de nou els núvols, especialment a l’oest del territori, amb l’arribada d’alguns ruixats al nord de Lleida. Les temperatures pujaran tant de dia com de nit. Però atenció de cara al divendres, ja que, a més de l’arribada d’una nova tongada de ruixats febles, tindrem una ventada important a moltes comarques.  

Mapa de previsió a Catalunya el 21 de gener del 2021
Mapa de previsió per aquest dijous | Catalunya Méteo

Més calma dijous

De moment, aquest dijous tindrem més estones de sol a moltes comarques, sobretot al matí i com més al nord-est, tot i que hi haurà molts núvols alts i prims. La nuvolositat no acabarà de marxar del nord-oest, és a dir, al nord de les comarques de Lleida, on a la tarda i vespre arribaran alguns ruixats febles amb una cota de neu d’entre 1.400 i 1.600 metres.

A la tarda també augmentarà la nuvolositat a la resta del territori, tot i que hi haurà un cel més variable com més al nord-est. Boires i boirines a l’interior i vent del sud, localment intens a la costa i als cims de tot Catalunya.

Temperatures més altes

Pel que fa a les temperatures, pujaran més, tant de dia com de nit, amb glaçades tan sols a zones del Pirineu i Prepirineu, localment en alguna raconada interior. Mínimes de 0º a 5º a l’interior, de 2º a 7º al prelitoral i entre 5º i 10º a la costa. Farà fred, però molt més suportable que dies enrere. Màximes de 13º a 18º, més baixes al Pirineu, Prepirineu i depressió Central.

Ventada forta divendres

De cara al divendres, el temps es complicarà força més, ja que el pas d’un altre front atlàntic portarà una nova tongada de ruixats, però sobretot una ventada de ponent que serà important a moltes comarques, especialment al centre i sud de Catalunya. Molt de compte amb aquest temporal de vent que haurem de seguir amb atenció. El cap de setmana seguirà amb temps canviant amb una mica de tot.


Comentaris

envia el comentari