Imatge d'una sortida de sol entre núvols a Gavà

Més pluges a l’Ebre, però força calma a la resta tot i no fer net: Temps a Catalunya el dijous 24 de març

La regada continuarà al sud sense descartar algun plugim o ruixat molt dispers a la resta de la meitat sud i comarques de Lleida. Menys vent i el temps no fa net els dies vinents

El temps seguirà mogut aquest dijous, 24 de març, però amb pluges concentrades a les Terres de l’Ebre. De nou, aquí les precipitacions poden tornar a ser extenses, abundants i deixar noves quantitats destacables. A la resta hi haurà més núvols que una altra cosa, podent caure algun plugim o ruixat a la resta de la meitat sud i comarques de Lleida.

Ben poca cosa amb més núvols que aigua i clarianes que guanyaran terreny al llarg del dia per la meitat nord i est. Cada cop menys vent a prop de la costa, mantenint-se encara a la Costa Daurada i a l’Ebre, temperatures semblants. Els dies vinents el temps no acabarà de fer net i, si bé la pluja abundant marxarà de l’Ebre, el cap de setmana poden tornar els xàfecs a més punts.

Temps partit en dos

Pel que fa a l’estat del cel, les pluges abundants i generals es mantindran a les Terres de l’Ebre una jornada més. Podran tornar a deixar quantitats destacables que, juntament amb les anteriors, ens farà estar atents a rius i rieres. Més calma a la resta, però força núvols i només algun plugim o ruixat feble i local a la resta de la meitat sud i comarques de Lleida.

Ben poca cosa fora de l’Ebre, amb tendència que les clarianes guanyin terreny al llarg del dia com més al nord i meitat est. El vent de gregal estarà cada cop més debilitat al litoral, amb ventades encara a l’Ebre i Costa Daurada.

Mapa de previsió a Catalunya el matí del 24 de març del 2022
Mapa de previsió per aquest dijous al matí | Catalunya Méteo

Mapa de previsió a Catalunya la tarda del 24 de març del 2022
Mapa de previsió per aquest dijous a la tarda | Catalunya Méteo

Temperatures semblants

Si ens fixem en les temperatures, de matinada i primeres hores quedaran més altes, però de dia es mantindran semblants. La majoria de màximes es mouran entre els 10º i 15º una jornada més, fins i tot més baixes al Pirineu. Per tant, mantindrem aquest ambient fresc o fred clarament atípic per trobar-nos ja a la primavera.

Més canvis a la vista

De cara al divendres, pràcticament no s’espera pluja enlloc, però amb restes d’inestabilitat. Sembla que dissabte reapareixeria la pluja a l’Ebre i arribarien xàfecs a més punts de Catalunya, però més calma diumenge. La setmana vinent arribaria un nou front amb un moviment que no acaba de desaparèixer.