Els Reis ens portaran un augment de núvols al litoral

Els núvols augmentaran a tot el litoral però els més compactes se situaran a la Costa Daurada. Tot i això, no esperem pluges enlloc

Els Reis d'Orient arribaran aquesta nit a Catalunya
Els Reis ens portaran un augment de núvols al litoral i prelitoral | Arxiu

Els Reis d'Orient arribaran dins una situació anticiclònica però ens portaran algunes novetats en el temps. L'entrada de vents de llevant farà que tinguem núvols en molts indrets del litoral, però no esperem precipitacions. Tot i això, aquests núvols seran el regal dels Reis, ja que de cara als pròxims dies recuperarem el sol al litoral i prelitoral i seguirem amb la mateixa dinàmica de boires a l'interior. 

Dia de Reis amb alguns núvols, però sense pluges

El dia de Reis d'enguany, el temps continuarà molt tranquil amb sol al Pirineu, zones elevades de l'interior i boires que continuaran sense marxar a Ponent amb ambient gèlid. Tanmateix, on trobarem el regal dels Reis, serà al litoral on hi haurà petites novetats. Les temperatures no experimentaran cap mena de canvi significatiu.

Els núvols augmentaran al llarg de la matinada amb la conjunta arribada de Ses Majestats i seran els protagonistes durant bona part de la jornada, especialment a la Costa Brava i a la Costa Daurada i sent més trencats al litoral de Barcelona. Tot i això, no provocaran més conseqüències.

Mapa del temps previst a Catalunya
Previsió de símbols per aquest dilluns de Reis | Catalunya Diari
 

Pròxima setmana

Després d'un dia de Reis en el que podrem obrir els regals amb una situació ben encalmada tot i els núvols, l'anticicló tindrà continuïtat durant dies aquesta pròxima setmana, quan recuperarem el sol i els núvols baixos no tornaran a aparèixer. Les temperatures seguiran sense grans canvis i el contrast tèrmic entre els dies i les nits seguirà sent el protagonista.

El temps a Barcelona

A Barcelona ciutat, el dia de Reis serà de calma meteorològica però amb un matí fred i amb alguns núvols. Les temperatures rondaran els 7º a primeres hores, però s'enfilaran fins als 16º al llarg de la tarda.

El temps a Tarragona

La situació a Tarragona serà semblant que a la capital catalana però amb temperatures un parell de graus més baixes en tots els casos i amb nuvolositat més compacta durant bona part de la jornada.

El temps a Girona

La fred serà la protagonista al llarg del dia de Reis a la ciutat de Girona. Al matí els valors seran lleugerament negatius, però durant el dia s'arribaran a fregar els 15ºC. En general farà sol i només tindrem alguns núvols durant el matí, però no deixaran pluges.

El temps a Lleida

Seguint la tònica dels darrers dies, a la capital lleidatana la notícia serà la boira persistent que continuarà molt pesada, amb valors màxims al voltant dels 5º i amb un ambient de cru hivern, una situació que s’allargarà més dies.

El temps a Sabadell

La ciutat vallesana viurà una jornada de Reis suau, però amb un matí fred. Les temperatures se situaran entre els 3ºC a primeres hores fins als 14ºC del centre de la jornada. Roba d’abrigar a mà però sense pluja a la vista tot i alguns núvols al centre de la jornada. 

El temps a Terrassa

El dia de Reis a la co-capital del Vallès Occidental també estarà marcat pel fred d’hivern, especialment de nit, amb mínimes al voltant d’un grau i màximes d’uns 13º.


Comentaris

envia el comentari