URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Arriben petits canvis, però segueix la calor d'estiu de moment: Temps a Catalunya el dimarts 15 de setembre

Els núvols aniran a més, no farà un dia tan radiant i baixaran lleugerament les temperatures

Sortida de sol des de Verges
Els núvols guanyaran protagonisme a mesura que vagin avançant les hores | Àngel Galán

El temps ha estat molt plàcid aquestes últimes hores amb sol radiant arreu i calor que encara ha estat altre cop molt marcada aquest dilluns i que ha deixat màximes de fins a més de 30ºC a moltes comarques. Tot i això, les nits segueixen sent de bon dormir en general, excepte algunes grans ciutats costaneres on la xafogor encara és la clara protagonista. Tot plegat seguirà igual i sense grans canvis amb un ambient d'estiu que s'allargarà fins a finals de setmana, però amb algunes novetats.

Segueix l'ambient d'estiu, però amb més núvols

De cara al dimarts, 15 de setembre, arribaran petits canvis en forma de més núvols al matí que aniran circulant d’oest a est del territori i que a la tarda donaran pas a més estones de sol arreu. En general, no esperem pluges, però si que podrien caure alguns xàfecs o alguna tempesta de tarda al Pirineu, i també als Ports, però en principi poca cosa tot plegat. Les temperatures baixaran lleugerament a l'interior, a causa d'aquests mateixos núvols, tot i que en general, es tornaran a moure entre els 26ºC i els 28ºC a molts indrets, amb màximes que tornaran a superar àmpliament els 30ºC a ponent i a l'interior de l'Ebre.

Mapa del temps a Catalunya per aquest pròxim dimarts 15 de setembre del 2020
Previsió de símbols per aquest pròxim dimarts a Catalunya | Catalunya Diari

Canvis a la vista, però cada cop més descafeïnats

Pel que fa a dimecres i dijous seran dues jornades força tranquil.les en general, amb temperatures més altes i només alguns ruixats de tarda a la meitat oest i Pirineu, però els canvis arribaran sobretot a partir del divendres, dia que seria força ennuvolat en conjunt amb ruixats i algunes tempestes que guanyarien empenta pel sud i oest de Catalunya. De moment però, sembla que les pluges serien menys significants del que semblava uns dies enrere i tampoc està clar si finalment acabaran baixant les temperatures i serà una refrescada tan contundent com es preveia. Tot plegat, s'haurà d'anar seguint en jornades posteriors per veure com evolucionen els mapes del temps.


Comentaris

envia el comentari