YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Petita millora abans del retorn brusc de l’hivern: Temps a Catalunya el dimarts 24 de març del 2020

Al matí hi haurà més clarianes i a la tarda augmentaran els núvols amb nous ruixats més dispersos. Entre dimecres i dijous arriba fred amb neu a cotes baixes per l’època

Mapa de previsió a Catalunya el 24 de maç del 2020
Mapa de previsió per aquest dimarts | Catalunya Méteo

El temps seguirà ben entretingut aquesta setmana a Catalunya. Després de les pluges de dilluns, que han deixat autèntics aiguats de forma local i molt irregular en alguns punts del litoral i prelitoral, amb fins a 80 l/m²a la Tallada d’Empordà o als Ports, dimarts al matí tindrem força calma amb cel variable i sense precipitacions, però a partir del migdia i a la tarda tornaran a augmentar els núvols amb nous ruixats, especialment a l’interior. Entre dimecres i dijous les temperatures baixaran clarament i es veurà nevar a cotes baixes per l’època. 

Dimarts amb temps d’impàs

Dimarts al matí tindrem un cel força variable, amb clarianes i núvols que, en principi, no deixaran precipitacions enlloc, sense descartar algun plugim puntual en zones de muntanya. Serà a partir del migdia quan els núvols aniran a més arreu, de llevant cap a ponent, amb nous ruixats, en general dispersos i poc importants, tot i que no es descarta alguna tempesta puntual. La majoria cauran a l’interior i Prepirineu, però també en poden aparèixer a la resta.

Ambient més fresc

Pel que fa a les temperatures, baixaran una mica en conjunt, amb ambient fresc en general. Si ens fixem en les màximes, la majoria de valors se situaran entre els 11º i 16º, mentre que les mínimes seran de 6º a 11º, excepte a l’interior i Pirineu, on seran més baixes. L’ambient serà normal per l’època, tenint en compte que tot just sortim de l’hivern, però això canviarà clarament els propers dies.  

Fred i neu fora de lloc

La notícia d’aquesta setmana serà, clarament, la irrupció freda a mitja Europa provinent pràcticament de Sibèria. Una situació que no hem tingut en tot l’hivern i que arribarà en plena primavera, afectant de resquitlló Catalunya en forma d’una baixada clara de temperatures.

Aquest fred plenament hivernal vindrà acompanyat d’algunes precipitacions que, entre dimecres i divendres al mati, poden deixar neu a tan sols 600 metres, localment per sota. Una situació molt complexa que haurem d’anar seguint amb molta atenció.

El temps a Barcelona

El temps a la capital catalana vindrà marcat per un cel molt variable dimarts amb més núvols a la tarda sense descartar algun plugim o ruixat. Ambient fresc a l’espera de fred hivernal els propers dies.

EL temps a Tarragona

Temps marcat també pel cel molt canviant a la ciutat de Tarragona aquest dimarts amb més núvols a partir del migdia i algun ruixat de tarda. Els següents dies vindran marcats per un ambient clarament més fred.

El temps a Girona

Dia cada cop més ennuvolat amb alguns ruixats molt dispersos a la tarda i ambient més fresc, especialment de dia. De cara als següents dies, les temperatures tiraran clarament cap avall amb neu a cotes baixes per l’època.

El temps a Lleida

Dia de sol i núvols aquest dimarts a la ciutat de Lleida amb ruixats a partir del migdia. Ambient fresc a l’espera d’un retorn sobtat de l’hivern a partir de dimecres, alhora que arribarien noves precipitacions.

El temps a Sabadell

Pel que fa a la co-capital del Vallès Occidental, el temps vindrà marcat aquest dimarts pel cel més canviant al matí i més núvols a la tarda, amb possibilitat d’alguns ruixats. Ambient hivernal els següents dies.

El temps a Terrassa

Finalment, a l’altra co-capital vallesana tindrem una situació de cel cada cop amb més núvols dimarts amb possibilitat d’alguns ruixats a la tarda. Ambient fresc a l’espera de temps de ple hivern.


Comentaris

envia el comentari