Imatge d'una sortida de sol entre núvols a Barcelona

Petits canvis en el cel a l’espera d’una mica més de moviment: Temps a Catalunya el dimecres 23 de febrer

Arribaran més bandes de núvols que es combinaran amb el sol i més núvols baixos i boires a la costa. El vent desapareix del tot i a partir de divendres tindrem nous canvis en el temps

El temps seguirà força tranquil de cara a aquest dimecres, 23 de febrer, però arribaran alguns canvis en el cel. En aquest sentit, tindrem més bandes d’intervals de núvols que creuaran de sud-oest a nord-est del territori. En conjunt seran alts i prims, potser a la tarda una mica més gruixuts, però es combinaran amb el sol sense aigua ni més conseqüències.

Jornada força tranquil·la tot i aquests canvis amb més núvols baixos i boires a la costa, on l’ambient serà més fresc. De fet, els termòmetres poden quedar força més frenats al litoral, però semblants o lleugerament més baixos a la resta. Ambient poc fred per l’època, a l’espera d’alguns ruixats i nova baixada dels termòmetres a partir de divendres.  

Canvis en el cel

Pel que fa a l’estat del cel, arribaran bandes de núvols des de l’atlàntic que ens acabaran creuant de sud-oest a nord-est. Seran poc importants i inofensius, sense deixar precipitacions a cap punt del territori. En general els núvols seran alts i prims combinats amb el sol, tot i que a la tarda poden ser més gruixuts, sobretot a l’oest.

On més nuvolositat s’espera és a punts de la costa, on apareixeran més núvols baixos i boires. Una situació més pròpia de la primavera que farà que l’ambient sigui més fresc i rúfol de forma local.

Poca cosa en una nova jornada per aprofitar i amb vent del nord que acabarà de desaparèixer. Una bona notícia tenint en compte les fortes ventades de les últimes hores sobretot a l’Empordà, on fins i tot hi ha hagut un incendi.

Mapa de previsió a Catalunya el matí del 23 de febrer del 2022
Mapa de previsió per aquest dimecres al matí | Catalunya Méteo

Mapa de previsió a Catalunya la tarda del 23 de febrer del 2022
Mapa de previsió per aquest dimecres a la tarda | Catalunya Méteo

Temperatures avall

Si ens fixem en les temperatures, baixaran una mica en general, tot i que l’ambient es mantindrà força agradable per l’època. L’excepció la trobarem als punts de la costa afectats per boires i núvols baixos, on l’ambient serà clarament més fresc i hivernal. Tot semblant de nit amb fred moderat i, en definitiva, valors per sobre del que tocaria.

Més canvis a la vista

Si fonem un cop d’ull als propers dies, de cara a divendres arribaran nous canvis que s’allargaran fins dissabte. Es poden escapar alguns ruixats puntuals, tornarà el fort vent del nord al sud i Empordà i baixaran les temperatures. Un ambient més hivernal coincidint amb la celebració del Carnestoltes arreu del territori.