ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Dia força càlid però amb petits canvis en el temps: Previsió a Catalunya el dimecres 27 de maig del 2020

Les temperatures baixaran una mica al nord-est i les nuvolades de tarda creixeran a més punts de muntanya, però els ruixats no sortiran del Pirineu i Prepirineu

Imatge d'una sortida de sol entre núvols al Delta de l'Ebre
El temps es mantindrà semblant però amb alguns petits canvis aquest dimecres | Esteve Fornós

El temps es mantindrà molt tranquil aquest dimecres, 27 de maig, tot i que hi haurà alguns petits canvis. Principalment, el vent de llevant es reforçarà a la costa i al nord-est, fent que les temperatures quedin més frenades a les comarques de Girona, on poden baixar entre 2 i 3 graus, mentre que el descens també es pot notar lleugerament a més zones de la costa. A la resta es manté la calor d’entre 26º i 31º amb sol, però més nuvolades de tarda a muntanya i ruixats de tarda al Pirineu i intervals de núvols al matí a Ponent i Tarragona.

Baixen una mica les TºC, però no a tot arreu

Aquest dimecres el vent girarà a llevant a la costa, sobretot entre Barcelona i Girona. Uns aires més humits i temperats que faran que els termòmetres es frenin més i quedin 2 o 3 graus per sota a Girona, amb sensació tèrmica més fresca també a molts punts propers a la resta de la costa. No obstant, les temperatures es mantindran càlides en conjunt amb ambient pre-estiuenc.

La majoria de màximes se situaran entre 26º i 31º, potser més altes a la vall de l’Ebre, però a la costa, Pirineu i nord-est es quedaran entre 23º i 28º. En canvi, de nit poden pujar una mica més les mínimes, però es mantindrà l’ambient força fresc arreu, inclús fred al Pirineu.

Mapa de previsió a Catalunya el 27 de maig del 2020
Mapa de previsió per aquest dimecres | Catalunya Méteo

Més nuvolades de tarda

Pel que fa a l’estat del cel, el sol dominarà en conjunt en una nova jornada força radiant, però al matí hi haurà més intervals de núvols a Lleida i Tarragona que es poden mantenir a Ponent. Les nuvolades de tarda creixeran amb més ganes i a més zones de muntanya, arribant algunes restes d’intervals de núvols a la mateixa costa en algunes ocasions. No obstant, els ruixats i alguna tempesta es concentraran al Pirineu i Prepirineu, sobretot al de Lleida.

Petits cavis els propers dies

Dijous es mantindrà la mateixa situació, però entre divendres i el cap de setmana les temperatures pujaran una mica més, mentre que les nuvolades apareixeran a més punts de muntanya, amb ruixats al Pirineu i Prepirineu que, puntualment, poden aparèixer també a més zones de l’interior del nord-est.  

El temps a Barcelona

El vent de llevant es reforçarà una mica aquest dimecres a la capital catalana amb temperatures que es mantindran semblants amb una sensació més fresca arran de mar. Força sol en general.

El temps a Tarragona

Més intervals de núvols al matí i més sol a partir de llavors en un dia molt tranquil. Les temperatures experimentaran pocs canvis amb ambient molt agradable o càlid al migdia en conjunt.

El temps a Girona

El vent de llevant farà baixar les temperatures a les comarques de Girona aquest dimecres. El sol dominarà sense descartar alguns intervals de núvols baixos puntuals. No s’esperen precipitacions.

El temps a Lleida

A la ciutat de Lleida també hi haurà més intervals de núvols aquest dimecres, sobretot a primera hora i al vespre, tot i que, en principi, no s’hi espera cap gotellada. Tot plegat combinat amb sol i temperatures màximes al voltant dels 30º.

El temps a Sabadell

Pel que fa a la co-capital del Vallès Occidental, pocs canvis en el temps hi haurà aquest dimecres, amb temperatures càlides al migdia que es mantindran semblants o un pel més baixes. Sol en conjunt amb alguns intervals de núvols a la tarda.

El temps a Terrassa

Finalment, a l’altra co-capital vallesana s’hi espera una jornada molt tranquil·la i càlida amb sol en general però amb algunes nuvolades de tarda puntuals que no deixaran precipitacions.


Comentaris

envia el comentari