Imatge d'una sortida de sol amb núvols a Barcelona

El temps no fa net amb restes d’alguns plugims o ruixat local: Previsió a Catalunya el dimecres 9 de març

Aquestes precipitacions febles i disperses es concentraran sobretot al nord-est i zones del centre, però ben poca cosa. Pausa després, abans de noves opcions de pluja

El temps d’aquestes últimes hores ha estat poc lluït i mogut amb ruixats molt esperats però que, malauradament, no han arribat a tot arreu. De cara a aquest dimecres, 9 de març, la situació no acabarà de fer net amb cel variable i restes d’alguns plugims o ruixats molt locals i febles. Sembla que es concentraran sobretot a la zona nord-est i punts del centre, però ben poca cosa tot plegat.

Una nova jornada de temps indefinit i sense precipitacions amb cara i ulls per apagar la sequera. Les temperatures es mantindran semblants o pujaran una mica amb entre fred i fresca i garbí de tarda a la costa. Després tindrem poques opcions de pluja fins al cap de setmana, quan podrien tornar els ruixats. 

Restes d’inestabilitat

Pel que fa a l’estat del cel, el temps no acabarà de fer net i quedaran restes d’intervals de núvols arreu. També cauran alguns plugims o ruixats locals i febles, sobretot al nord-est i a punts del centre del territori. Ben poca cosa tot plegat i fenòmens dispersos, amb vent de garbí a la tarda moderat a la Costa Brava.

Mapa de previsió a Catalunya el matí del 9 de març del 2022
Mapa de previsió per aquest dimecres al matí | Catalunya Méteo

Mapa de previsió a Catalunya la tarda del 9 de març del 2022
Mapa de previsió per aquest dimecres a la tarda | Catalunya Méteo

Temperatures semblants

Si ens fixem en les temperatures, es mantindran semblants o pujaran tan sols una mica en conjunt. Un ambient entre fred moderat i fresca, tant a primeres ores com al migdia, amb la majoria de màximes entre 11º i 16º. En definitiva, una situació força indefinida, tant pel que fa a les precipitacions com als termòmetres.

Segueix el temps canviant

De cara als dies vinents, els intervals de núvols no acabaran de marxar, però esperem ben poca pluja. Podria ser que el cap de setmana tinguéssim més ruixats arreu amb una nova baixada de les temperatures. Un extrem que haurem d’acabar de confirmar en properes previsions, però que seria molt necessari en el marc de sequera que vivim.