IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cel canviant el cap de setmana a l’espera de possibles pluges: Temps a Catalunya dissabte 11 d’abril del 2020

El sol i els intervals de núvols es combinaran però s’esperen pocs xàfecs fora del Pirineu. Entre dilluns i dimarts el temps es complica de valent

Mapa de previsió a Catalunya l'11 d'abril del 2020
Mapa de previsió per aquest dissabte | Catalunya Méteo

El temps seguirà força tranquil el cap de setmana, però arribaran alguns canvis en forma de més núvols però pocs xàfecs fora del Pirineu, amb temperatures que es mantindran molt semblants. Totes les mirades estan posades entre dilluns i dimarts, quan arribarien canvis importants en forma de molts més xàfecs o pluges més extenses a Catalunya.

Dissabte 11 d’abril

Pel que fa al temps del dissabte 11 d’abril, vindrà marcat per la presència d’intervals de núvols arreu del territori. Un cel entre poc i mig ennuvolat en conjunt, més sol com més al nord-est i més núvols com més a Ponent, però amb ben poca pluja. Tan sols cauran nous ruixats de tarda al Pirineu, algun xàfec a la zona dels Ports i sense descartar gotellades a les comarques de Lleida. 

Si ens fixem en les temperatures, es mantindran molt semblants, tant de dia com de nit, amb moltes màximes entre 17º i 22º, localment un pel més altes. El fred o fresca serà molt moderat durant les hores nocturnes amb la majoria de valors entre 4º i 9º, més altes a prop de la costa i més baixes al Pirineu.

Diumenge 12 d’abril

De cara al diumenge, 12 d’abril, el temps experimentarà molt pocs canvis, ja que els intervals de núvols se seguiran combinant amb el sol arreu del territori. No obstant, tan sols esperem alguns ruixats, de nou, a la zona del Pirineu, localment amb tempesta, sense precipitacions a la resta. Temperatures molt semblants amb pocs canvis.

Canvis importants a partir del dilluns de Pasqua

El temps experimentarà canvis importants a partir del dilluns de Pasqua, 13 d’abril, ja que la inestabilitat anirà a més. Al llarg de la jornada, els núvols aniran augmentant en conjunt i sembla que podria arribar una tongada de pluges des de la costa cap a la resta del territori. Una situació molt moguda que es mantindria els propers dies.

No obstant, els mapes no s’acaben de posar d’acord i haurem de veure com es va perfilant tot plegat. En tot cas, sembla que el moviment primaveral està garantit.

El temps a Barcelona

Més intervals de núvols aquest cap de setmana a la capital catalana però sense precipitacions. Temps molt tranquil amb ambient suau al migdia a l’espera de possibles pluges de cara al dilluns i dimarts.

El temps a Tarragona

Els intervals de núvols es mantindran presents tot el cap de setmana a Tarragona amb un cel variable. No es descarta alguna gotellada a les comarques del sud i interior. Més xàfecs a partir de dilluns.

El temps a Lleida

Cel molt variable amb núvols i sol combinats aquest cap de setmana a la ciutat de Lleida. No es descarta alguna gotellada dissabte, sobretot a la tarda. TºC semblants a l’espera de més moviment la setmana vinent.

El temps a Girona

Si ens fixem en la ciutat de Girona, el cap de setmana serà força plàcid amb sol combinat amb alguns intervals de núvols sense pluja i temperatures semblants. Dilluns poden arribar precipitacions.

El temps a Sabadell

Pel que fa a la co-capital del Vallès Occidental, el temps també serà molt tranquil aquest cap de setmana amb sol i núvols sense pluja. La setmana que ve començaria amb temps molt més mogut.

El temps a Terrassa

Finalment, a l’altra co-capital vallesana s’hi espera una situació tranquil·la també aquest cap de setmana, amb sol i núvols combinats. Temperatures semblants a l’espera de possibles pluges la setmana que ve.  


Comentaris

envia el comentari