El temps a Catalunya ➤➤ previsió méteo pel dia 11 de gener

El sol dominarà en general, però les boires seguiran a Ponent i en molts casos seran persistents. Vent a la baixa amb ambient d’hivern, sobretot de nit

Mapa de previsió a Catalunya el dissabte 11 de gener del 2020
Mapa de previsió per aquest dissabte | Catalunya Méteo

Després de les pluges i nevades del divendres que han deixat fins a 20 l/m² a Barcelona però que no han regat ni molt menys tot Catalunya, aquest cap de setmana torna la calma amb sol radiant arreu, boires a l’interior i vent que anirà perdent pistonada als dos extrems de Catalunya. Les temperatures seran fredes, plenament hivernals, amb glaçades febles extenses a l’interior i migdies de bonança però freds.

Dissabte molt tranquil

Pel que fa al dissabte, el sol serà el clar protagonista arreu amb un dia radiant per fer plans, però compte amb les boires de l’interior, especialment a Ponent on, de nou, poden ser persistents. El vent de mestral i de tramuntana anirà clarament a la baixa a les Terres de l’Ebre i a l’Empordà.

Diumenge continua la calma

De cara a diumenge, la calma meteorològica continuarà sense excepcions, amb sol esplèndid arreu i tan sols les boires matinals que, de nou seguiran sent força persistents a Ponent, on no es descarta que s’aixequin transitòriament en algun cas. El vent pràcticament desapareixerà dels dos extrems del territori.

TºC semblants, però amb fred i glaçades

Si ens fixem en les temperatures, l’ambient serà hivernal durant tot el cap de setmana a Catalunya, amb petita pujada de les màximes dissabte per tornar a baixar una mica diumenge. La majoria de valors diürns es mouran entre els 9º i 14º, però més baixes a zones interiors i ambient gèlid on la boira sigui persistent.

No obstant, de nit i primeres hores és quan més fred farà, amb glaçades extenses a l’interior i zones prelitorals. Valors sota zero lluny de la costa i, inclús al litoral, es baixarà dels 5º moltes zones. 

Sense pluges a la vista

De cara a la propera setmana, sembla que la calma meteorològica continuarà amb nosaltres, ja que l’anticicló es tornarà a imposar força dies amb sol i temperatures sense grans canvis. Una tranquil·litat que impedirà que arribin pluges. De fet, no es veuen canvis importants a llarg termini. 

El temps a Barcelona

Pel que fa a la capital catalana, el temps serà molt tranquil aquest cap de setmana amb sol radiant. No obstant, el fres serà be viu, amb mínimes al voltant dels 5º i màximes que voltaran els 13º o 14º.

El temps a Tarragona

Si ens fixem en la ciutat de Tarragona, el temps serà calcat al de Barcelona, amb sol radiant durant tot el cap de setmana però fred hivernal, especialment de nit, amb temperatures mínimes que voltaran els 4º.

El temps a Girona

El fred i el sol seran els clars protagonistes del cap de setmana a Girona, amb temperatures mínimes que voltaran els 0º amb glaçades nocturnes. De dia també farà ambient hivernal, però amb unes jornades radiants.

El temps a Lleida

No hi ha manera que les boires marxin de Ponent. Malgrat que l’entrada del vent les ha fet aixecar una mica, cosa que pot tornar a passar aquest cap de setmana, el cert és que les boires continuaran amb un ambient gèlid.

El temps a Sabadell

Cap de setmana per aprofitar a la co-capital del Vallès Occidental amb sol en general però ambient hivernal. Les glaçades trauran el nas de nit amb valors que es mouran entre els 0º i 2º, mentre que de dia es mantindran unes temperatures semblants.

El temps a Terrassa

Si ens fixem en l’altra co-capital del Vallès Occidental, el temps serà molt tranquil amb sol en general, si bé el fred també hi serà ben viu, especialment de nit, quan ens aproparem als 0º en aquesta zona.


Comentaris

envia el comentari