Sortida de sol rogenca al Delta de l'Ebre

El temps a Catalunya: previsió méteo pel dia 25 de gener

Els núvols seran abundants arreu amb l’arribada d’alguns ruixats febles i dispersos. Diumenge dominarà el sol amb temperatures cap amunt

Aquest dissabte, 25 de gener, arriben canvis en el temps pel que fa a l’estat del cel, ja que els núvols aniran a més i quedarà força ennuvolat en conjunt amb l’arribada d’alguns ruixats febles i dispersos.  On més núvols i xàfecs poden caure és a Ponent i comarques de Tarragona. Les precipitacions poden anar acompanyades de fang. Entre la nit i matinada de diumenge poden caure algunes tamborinades més intenses a la Costa Brava, però l’últim dia del cap de setmana serà plàcid amb temperatures cap amunt. 

Dissabte amb les restes de la borrasca Glòria

Pel que fa a aquest dissabte, el retorn de les restes molt desgastades de la borrasca Glòria farà que els núvols vagin a més arreu,  inclús quedant un cel força ennuvolat. Cauran alguns ruixats febles i dispersos, més probables a les comarques de Lleida i Tarragona. A més, al vespre i nit poden caure xàfecs més destacats al Maresme i Costa Brava que circularan a gran velocitat, però res a veure, per descomptat, amb el fort temporal que hem viscut.

Si ens fixem en les temperatures, les mínimes pujaran per la presència de més núvols i es mouran entre els 3º i 8º en conjunt, més baixes al Pirineu. Un fred molt suportable per trobar-nos a ple gener. Pel que fa a les màximes, baixaran arreu i la majora se situaran entre els 10º i 15º. 

Mapa de previsió del 25 de gener del 2020
Mapa de previsió per aquest dissabte | Catalunya Méteo

Diumenge molt tranquil

De cara a diumenge, de matinada i primeres hores matí encara pot caure algun ruixat a la Costa Brava,  localment intens, però la jornada estarà marcada per la bonança amb tan sols alguns núvols baixos al nord-est i Pirineu, localment amb algun plugim al Pirineu amb neu feble entre els 1.300 i 1.500 metres. També circularan algunes bandes de núvols alts i prims. Temperatures lleugerament més altes. 

Segueix la calma els següents dies

Si donem un cop d'ull a la setmana vinent, la calma continuarà sent la protagonista  amb sol, algunes bandes de núvols alts i prims, boires a l’interior i temperatures que patiran petits alts i baixos, però amb ambient força agradable al migdia. No es veuen pluges ni fredorades a la vista. 

El temps a Barcelona

Dissabte arribaran núvols a la capital catalana i no es descarta algun ruixat o plugim que, en conjunt, seria molt feble i anecdòtic. Diumenge serà un dia més plàcid tot i alguns intervals de núvols inofensius i màximes al voltant de 15º.

El temps a Tarragona

Aquest dissabte arriben força núvols i ruixats febles i dispersos a les comarques de Tarragona, probables també a la seva capital. En canvi, diumenge el sol serà el clar protagonista. Ambient més fred dissabte i més agradable diumenge.

El temps a Girona

Núvols en augment a Girona aquest dissabte, tot i que els ruixats sembla que es quedaran concentrats a la Costa Brava al tard. Diumenge a primera hora encara quedarà algun xàfec i quedarà una jornada d’intervals de núvols. Temperatures semblants.

El temps a Lleida

A la capital de les terres de Ponent els núvols seran molt abundants dissabte amb l’arribada d’alguns ruixats febles i dispersos. Diumenge, en canvi, el sol guanyarà protagonisme amb temperatures sense canvis que deixaran un ambient fred en conjunt.

El temps a Sabadell

Pel que fa a la co-capital del Vallès Occidental, els núvols aniran a més i no es descarta algun ruixat o plugim dissabte. Més sol diumenge amb alguns intervals de núvols i temperatures semblants que mantindran l’ambient de fred moderat.  

El temps a Terrassa

Si donem un cop d'ull a l’altra co-capital vallesana, els núvols també seran més abundants dissabte sense descartar algun ruixat feble i dispers. De cara a diumenge, el sol guanyarà terreny amb temperatures sense grans canvis.