El temps a Catalunya ➤➤ previsió méteo pel dia 12 de gener

El temps es mantindrà molt calmat amb temperatures que seran hivernals i poden baixar una mica més. Les glaçades seran força extenses a l’interior

Mapa de símbols per aquest diumenge
Mapa de previsió per aquest diumenge | CATALUNYA MÉTEO

El temps d’aquest diumenge, 12 de gener, no experimentarà pràcticament canvis, si bé les temperatures baixaran encara una mica més amb un fred hivernal que s’accentuarà. Les nits seran especialment fredes, mentre que el sol dominarà en general amb boires que tornaran a ser persistents a molts punts de Ponent.

Calma absoluta a tot Catalunya

Pel que fa a l’estat del cel, no hi haurà pràcticament ni un núvol amb sol que dominarà en conjunt i nits de cel ras. No obstant, hi haurà algunes boires matinals a l’interior que a Ponent tornaran a ser força persistents, i inclús gebradores en molts casos. Molt de compte, doncs, amb el gel si hem d’agafar el cotxe en aquestes àrees.

Fred encara més marcat

Si ens fixem en les temperatures, baixaran una mica més aquest diumenge arreu, amb ambient fred de ple hivern que serà especialment intens de nit, amb moltes mínimes entre els -3º i 2º. Glaçades força extenses a l’interior i zones del prelitoral, mentre que a la costa també es baixarà dels 5º en molts casos.

Durant el dia, els termòmetres se situaran entre els 8º i 13º moltes màximes, tot i que al sud de Catalunya es poden assolir els 14º o, puntualment, els 15º. Un ambient típicament hivernal amb valors normals per l’època. Per tant, no oblideu els abrics, guants i bufandes si hem de sortir ben d’hora o de nit al carrer.

Anticicló per dies

De cara a la propera setmana, l’anticicló continuarà amb nosaltres amb sol boires i sense pluja, si bé les temperatures poden remuntar lleugerament. Potser de cara al proper cap de setmana arriben canvis en forma de nous ruixats i nova baixada de les temperatures, però aquest extrem encara queda força lluny.

El temps a Barcelona

Diumenge radiant per aprofitar a la capital catalana amb sol i sense núvols, si bé el fred serà ben viu de nit i a primeres hores amb mínimes entorn els 5º. De dia també baixaran els termòmetres amb ambient d’hivern.

El temps a Tarragona

El temps a la ciutat de Tarragona tampoc experimentarà grans canvis, ja que el sol seguirà dominant sense canvis a la vista. El fred també serà ben viu de nit i al matí, amb màximes que també quedaran lleugerament més baixes.

El temps a Girona

El fred serà plenament hivernal i protagonista aquest diumenge, amb mínimes al voltant dels 0º i glaçades que es deixaran veure a la capital gironina. Les temperatures baixen més de dia amb sol radiant.

El temps a Lleida

La boira tornarà a ser protagonista a la ciutat de Lleida i a gran part de Ponent, on poden tornar a ser persistents i gebradora. Per tant, abriguem-nos bé perquè l’ambient serà gèlid, i molt de compte si hem d’agafar el cotxe.

El temps a Sabadell

Pel que fa a la co-capital del Vallès Occidental, la calma absoluta serà ben present durant aquest diumenge. Sol sense núvols però fred de ple hivern, especialment de nit, quan tindrem algunes glaçades.

El temps a Terrassa

Finalment, l’altra co-capital del Vallès Occidental, Terrassa, el temps també continuarà molt tranquil amb cel ras però fred ben intens de nit i també durant el dia, quan baixaran més les màximes. Roba d’abric de ple hivern si sortim d’hora de casa.


Comentaris

envia el comentari