Temps insegur el que resta de cap de setmana

Els xàfecs apareixerien durant la tarda i es reactivarien especialment diumenge a la tarda

Llamps durant la tempesta d'ahir al vespre a Barcelona | Jordi Campos

 

Els xàfecs i les tronades tornarien a aparèixer les properes tardes després de l'episodi que vam tenir ahir dissabte que va afectar gran part del territori. Esperem una reactivació notable dels ruixats especialment durant la tarda de diumenge.

La inestabilitat tornaria a fer-se evident aquesta tarda de dissabte a punts de les comarques de Girona i Barcelona. Esperem que a partir del migdia i especialment durant la tarda els xàfecs acompanyats de tempesta afectin especialment les comarques de la Selva, la Garrotxa, el Ripollès, el Pla de l'Estany o el Gironès. Al llarg de la tarda també podrien aparèixer alguns ruixats a punts del Pirineu o fins i tot del prelitoral de Tarragona, aquests creiem que més febles. Durant el vespre alguns ruixats podrien arribar fins a la línia de la costa, especialment al voltant del Barcelonès o el Maresme.

Diumenge amb l'arribada d'una nova línia frontal esperem una reactivació dels ruixats, especialment durant la tarda i vespre, de nou podrien afectar gran part del territori. Durant el migdia els ruixats començarien a caure a punts del Pirineu. Al llarg de la tarda els ruixats afectarien gran part de les comarques centrals i fins i tot arribarien al litoral durant el vespre. Atenció per què localment podrien repetir-se tempestes intenses a comarques com el Baix Camp, el Priorat, les Garrigues o també a sectors de l'interior de Barcelona com l'Anoia i el Bages.


Comentaris

envia el comentari