Torna la pluja aquest cap de setmana a Catalunya

Afectaria especialment les comarques litorals
La pluja tornarà a afectar moltes comarques | cedida

 

Desprès de l'episodi general de pluja que ens ha afectat aquesta primera meitat de setmana, sembla que el temps tornaria a complicar-se durant el cap de setmana. Els núvols serien presents tot el cap de setmana i entre dissabte i diumenge podria ploure, de forma feble, a moltes comarques catalanes.

Entre dissabte i diumenge els núvols tornarien a ser protagonistes a gran part de Catalunya. Durant el matí de dissabte tindriem un cel molt ennuvolat a gran part del país i especialment a les comarques del sud. Podrien caure els primers plugims al matí a les comarques de Tarragona i del sud de Lleida. Durant el migdia i la tarda les precipitacions es podrien extendre arreu del país tot i que en conjunt serien febles. Diumenge encara quedarien núvols abundants a les comarques litorals, on al matí encara podrien escapar-se alguns plugims. De cara a la tarda de diumenge, s'obririen clarianes a les comarques de l'interior i del Pirineu, a la costa encara tindriem bastants núvols.

 

Les temperatures durant el cap de setmana es mantindrien sense canvis o podrien pujar una mica les temperatures màximes durant la jornada de diumenge. El vent de gregal (NE) podria guanyar força durant la tarda de dissabte a punts del litora, especialment al litoral de Tarragona, i podria superar els 40 km/h.

 Comentaris

envia el comentari