IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Torna l'ambient de ple estiu a Catalunya

Les temperatures pujaran especialment entre el cap de setmana i l'inici de la setmana vinent

Les temperatures pujaran clarament el cap de setmana | cedida

La pujada clara de les temperatures serà el més destacable del temps a Catalunya aquesta segona meitat de setmana i també a inicis de la setmana vinent. Una llengua d'aire càlid des del nord d'Àfrica afectarà de ple tot el territori català i ens portarà temperatures de ple estiu a tot el territori. La pujada serà esglaonada fins dissabte i diumenge quan els termòmetres tocaran sostre. Sembla que aquesta calor ens acompanyarà també una part de la setmana vinent. Junt amb la calor, s'espera un temps molt estable amb absència de precipitacions a pràcticament tot el territori.

Entre dijous i divendres les temperatures començaran a remuntar a totes les comarques catalanes. Algunes temperatures màximes ja s'acostaran als 30 o 32 graus a les comarques de Lleida durant la jornada de divendres. La calor serà intensa, de ple estiu, entre dissabte i diumenge. Diumenge les temperatures màximes arribaran als 35 graus al pla de Lleida, pla de Bages o també a la depressió de l'Ebre. Calor també intensa al Pirineu, on els termòmetres pujaran fins als 25 o 27 graus a les valls. A la costa les temperatures quedaran lleugerament frenades pel vent de marinada a primera línia de la costa amb valors entre els 25 i 27 graus de màxima. Només uns quilòmetres a l'interior les temperatures ja pujaran per sobre dels 30 graus.

El més destacat sembla que serà la durada d'aquest episodi d'altes temperatures, ja que durant bona part de la setmana vinent els termòmetres es mantindran a la part alta i no es preveu un canvi de temps clar de temps al territori català.


Comentaris

envia el comentari