Tornen els xàfecs i algunes tempestes aquest cap de setmana

El dia més inestable serà diumenge amb ruixats irregulars a moltes comarques
Cap de setmana llarg amb la possibilitat de ruixats | cedida

 

Arriba un cap de setmana llarg a Catalunya i el temps torna a canviar. No s'espera un gran canvi de temps, però els ruixats i algunes tempestes tornaran a aparèixer a moltes comarques catalanes. Les temperatures a poc a poc aniran recuperant-se. 

Després d'un divendres amb domini del sol en general, dissabte al matí els núvols guanyaran terreny a totes les comarques. Durant el migdia, i especialment a la tarda, els ruixats afectaran les comarques interiors de Tarragona i també les comarques de Lleida. S'esperen ruixats febles en conjunt, puntualment moderats a punts del Pirineu de Lleida. Tot i que els núvols seran presents a les comarques de Barcelona i Girona durant la tarda de dissabte, aquí no s'esperen precipitacions. La situació es complicarà més la jornada de diumenge, jornada típicament primaveral amb ruixats i també estones de sol. Durant el matí de diumenge s'espera un cel variable arreu del país. Possibilitat d'algun xàfec durant el matí a la costa de Barcelona i nord de Tarragona, poca cosa en conjunt. A la tarda els ruixats i alguna tempesta guanyaran terreny a les comarques del nord del país. 

 

Dilluns el temps millorarà clarament. S'espera que el sol domini arreu de Catalunya, i només de forma puntual durant la tarda alguna nuvolada pot deixar algun ruixat residual a punts del Pirineu de Girona. Les temperatures a poc a poc aniran pujant, especialment ho faran diumenge quan alguns valors superaran els 20 graus a les comarques de Lleida.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris