rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Un total de 16 de carreteres catalanes, afectades per la neu

La demarcació de Barcelona presenta fins a 6 vies afectades pel temporal
Imatge d'arxiu d'una nevada | CatalunyaDiari.cat

 

La neu està fent acte de presència aquest dimarts, 27 de febrer, a molts punts de la geografia catalana. Concretament, diversos punts de les demarcacions de Tarragona, Lleida i Barcelona s’han vist afectats des de primera hora el matí.

 

La nevada més generosa, així mateix, ha acabat acreditant gruixos d'entre 1 i 5 centímetres i s’ha pogut veure en punts de Tarragona com el Baix Camp, el Priorat i la Conca de Barberà; a Lleida ciutat de manera anecdòtica; i en zones de Barcelona com els Vallesos i la muntanya del Tibidabo. Així mateix, aquestes també s'han perllongat en diversos punts de Girona.

 

Segueix el minut a minut de la nevada en aquest enllaç: http://bit.ly/2sT1q72.

Les carreteres catalanes, molt afectades

L’aparició de la neu, però, no ha quedat envà per les carreteres catalanes. En aquest sentit, el temporal provoca, a aquesta hora de la tarda, tota mena d’incidències a les carreteres de Catalunya.

 

De fet, segons el Servei Català de Transit, fins a 16 vies —i 21 punts d'aquestes— resten afectades a aquesta hora i algunes, com la BV-5114 —de Campins fins al Montseny— demana l’ús obligatori de cadenes, així com, presenta uns 22 quilòmetres de retencions.

 

 

L’àrea metropolitana, col·lapsada

Fins a 11 vies de la demarcació de Barcelona han quedat afectades pel temporal de neu. Així, punts com l'AP-7 a l'alçada de Barcelona, l'A-2, la B-20, la C-58 i la C-32