rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Un total de sis carreteres catalanes, afectades per la nevada

La més afectada ha estat la GIV-5201, entre Viladrau i Sant Marçal de Montseny
El temporal provoca diverses afectacions en unes quantes carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

La gran afectació viaria és una de les grans lloses d’una nevada que afecta la pràctica totalitat de la geografia catalana. Si bé és cert que ahir fins a tres vies de Catalunya precisaven de l’ús obligatori de cadenes, aquest dimarts al matí un total de sis carreteres catalanes presenten afectacions per la neu.

 

En aquest sentit, doncs, una de les vies resta tallada a causa de l’afectació de la neu i de la proliferació de plaques de gel, quatre més estan afectades per la neu i una altra requereix l’ús obligatori de cadenes.

 

Segueix el minut a minut sobre les nevades a Catalunya: http://bit.ly/2sT1q72.

Quines són les vies afectades?

La carretera més afectada ha estat la GIV-5201. La via, que afecta a la demarcació de Girona i que traça el camí entre Viladrau i Sant Marçal de Montseny, resta tallada en els dos sentits de la marxa.

 

D’altra banda, a aquesta hora del matí trobem una via catalana que demana l’ús de cadenes per a la circulació. En aquest sentit, la via BV-5114 —entre Campins i Montseny—, està greument afectada per les plaques de gel i l’ús de cadenes és imprescindible.

 

Finalment, altres vies com la GI-543 —entre Viladrau i Arbúcies—, la GI-550 —a Santa Coloma de Farners—, la via GI-552 —a Arbúcies— i la GIV-5411 —entre Sant Hilari Sacalm i Coll Revell— presenten diverses afectacions per les nevades matinals d’aquest dimarts, 27 de febrer.