Imatge d'una onada gegant en un temporal de llevant

El cadàver trobat mar endins a Barcelona no té relació amb el temporal

Uns pescadors han trobat el cos sense vida a uns 11 quilòmetres de la bocana sud del Port de Barcelona

El cadàver que uns pescadors han trobat flotant mar endins a uns 11 quilòmetres (5 o 6 milles) davant de la bocana sud del Port de Barcelona, segons informa ‘BTV’, finalment no tindria relació amb el temporal, ja que es trobava en un estat avançat de descomposició, fet que indica que el cos portava temps mort. Els fets han tingut lloc cap a les 17:00h de la tarda d’aquest dijous, 23 de gener, quan els pescadors han localitzat el cos sense vida i han donat l’alerta a la Guàrdia Civil del Mar. La víctima, la identitat de la qual no ha estat encara identificada, portava posat un vestit de neoprè.

El temporal ja ha causat 4 morts a Catalunya

En total ja serien 5 les víctimes mortals a Catalunya a causa de la forta borrasca Glòria. La primera és un veí de Palafrugell que va morir dimecres a la nit a Palamós (Baix Empordà) per un cop de mar, la segona és un veí de Jorba (Anoia), la tercera un jove de Cabacés (Priorat) i la quarta un pescador colpejat per una onada a l’Ametlla de Mar (Baix Ebre).

També s’investiga si la mort d’una dona al Prat de Llobregat estaria relacionada amb el temporal.  Mentrestant, continua la recerca d'un mariner  que va desaparèixer dimarts passat al port de Palamós, en principi a causa del fort temporal de mar. No hi ha ni rastre de la víctima i els serveis d'emergència continuen treballant intensament per ta de localitzar aquesta persona.