Troben una mandíbula humana a la platja del Trabucador després del temporal Glòria

Els Mossos d'Esquadra se n'han fet càrrec de la troballa
Imatge de la mandíbula humana trobada a la platja del Trabucador després del temporal
Un veí de la Ràpita ha trobat una mandíbula a la platja del Trabucador | Elías Martínez

 

El temporal Glòria ha arrossegat fins a la sorra de les platges una gran quantitat d'objectes, com ara animals marins com les tonyines vermelles de l'Ampolla. Les tonyines, però, no són les úniques arrossegades pel mar fins a les platges tarragonines i ebrenques. A la platja del Trabucador, al terme muncipal de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià, hi ha hagut un cas més macabre: una mandíbula humana. Segons expliquen Mossos d'Esquadra, han rebut l'avís de la troballa a dos quarts de dotze del matí de la troballa i estan investigant aquest incident. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Un veí de Sant Carles de la Ràpita, el músic Elías Martínez, ha estat el protagonista d'aquesta curiosa troballa, després de donar un tomb per una de les zones perjudicades pel temporal aquests dies que ha afectat les Terres de l'Ebre. Ràpidament, després de veure la mandíbula a sobre la sorra de la platja, ha alertat els Mossos d'Esquadra, els quals han anat fins al lloc on es trobava la mandíbula humana. Tot seguit, el cos policial català ha començat a fer les respectives investigacions per saber la procedència i tenir una anàlisi més acurada d'aquesta resta òssia.Comentaris

envia el comentari