Un asteroide gegant passa avui molt a prop del planeta Terra

L'asteroide passarà aquesta matinada a 1,8 milions de quilòmetres de la Terra
L'asteroide passarà a 1,8 milions de quilòmetres del nostre planeta | cedida

 

L'asteroide 2014 J025, una roca que té una grandària aproximada de 650 metres, passarà durant la propera matinada a 1,8 milions de quilòmetres de la Terra. Es tracta de l'asteroide més gran que passarà tan a prop del nostre planeta des de l'any 2004.

L'asteroide 2014 J025, segons els càlculs de la NASA passarà aquesta matinada a 1,8 milions de quilòmetres de la Terra. Aquesta distància és quatre cops i mig la distància que separa la Terra de la Lluna. L'any 2004, un asteroide d'unes dimensions similars va ser l'últim d'aquesta grandària que és acostar tant a la Terra. Aquest gran asteroide no es podrà observar a ull nu, però si amb telescopi durant la propera matinada. Si no disposeu d'un telescopi, en aquesta web es farà un seguiment en directe.

 

Aquest asteroide va ser descobert per Mount Lemmon Survey l'any 2014. L'asteroide no representa cap risc per la Terra, segons els astrònoms, però està considerat com a "potencialment perillós" per Minor Planet Center, ja que té unes dimensions més grans de l'habitual en aquest tipus d'objectes espacials.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris